adidas Ultra Boost 19 | Ultra Boost vender tilbage

20.02.2019

Skrevet af Zlatko

Den ikoniske løbesko, adidas Ultra Boost, som mange brugte som en livsstilsko, er blevet genopfundet og opdateret. Det har resulteret i en Ultra Boost 19, som er gjort lettere og mere responsiv, hvilket giver dig et game-changing løbe-oplevelse.

Løbesko er noget af det mest vigtigste fodboldudstyr, hvis man ser bort fra fodboldstøvler, benskinner og fodbolde. De kan ofte give dig fordelen, som du har brug for, da du kan træne alene, når resten af holdet holder hviler. For at give dig fordelen har adidas opdateret deres Ultra Boost-løbesko, så den er blevet gjort lettere og mere responsiv. adidas har samarbejdet med mere end tusinde af løber i hele verden, som resulterer i en ny ære indenfor løb. Det er typen af løb, som er blevet mere kreativ, social og mere åbent end før. Lad os gå mere i detaljer med den nye adidas Ultra Boost 19 og se, hvilke nye ting adidas har tilføjet til løbeskoen.

Fortsætter nedenfor.

Elsker du BOOST, så har adidas lige noget for dig. De har optimeret BOOST-teknologien i løbeskoen, hvilket giver dig 20% mere BOOST i mellemsålen, og dette giver mere energi til hvert skridt, som du tager. Den optimeret BOOST arbejder sammen med den nye ‘Torsion Spring’, som vil få dig til at arbejde fremadrettet uden problemer. Det virker ved at tilføje mere energi, når du bevæger, så intet går til spille.

Hvad er der ikke at lide ved den nye Ultra Boost 19-løbesko? De er gjort perfekte til løb, eller til brug efter en hård omgang fodboldtræning. Der er intet der slår følelsen af en komfortabel fornemmelse efter træningen. Spillere som Lionel Messi, Paulo Dybala og Paul Pogba er blot nogle af de adidas-fodboldspillere, som kommer til at bruge den nye adidas Ultra Boost 19. køb dit par hos Unisport fra i dag!


Find Ultra Boost 19 her.