Nike har lanceret et par ganske besynderlige CR7 videoer, der blandt andet involveret en abe der hænger fast på en mast på en båd, små kattekillinger og så selvfølgelig Cristiano Ronaldo, og du kan se Nikes besynderlige påfund lige her.

Er CR7-kollektionen noget for dig? Så kan du også få galaksen på fødderne lige her.

Man gad godt have været en flue på væggen til Nikes redaktionsmøde i forbindelse med lanceringen af de nye Nike Mercurial Vapor IX CR7. Vi forestiller os, at chefen har spurgt ud i rummet: Hvordan illustrerer vi bedst at Cristiano Ronaldo er hurtig? Der har herefter nok været en kort pause, hvorefter en enkelt sjæl har taget mod til sig, rakt hånden op og med svag stemme foreslået, "hvad med en abe, der holder fast i en mast på en båd?" Det er her vi forestiller os, at der har været et øjeblik af lamslåelse og stilheden har bredt sig i rummet, hvorefter chefen har klappet i hænderne og sagt, "den kører vi sgu."

Og når man først har brugt en hængende båd-abe til at illustrere at Cristiano Ronaldo er hurtig, så kan man jo også ligeså godt bruge et par kattekillinger til at illustrere Cristiano Ronaldos driblefærdigheder. Ja, hvorfor ikke, fristes man til at tænke, og ligesom den nye CR7 video ikke har nogen grænser, så har fantasien det tilsyneladende heller ikke hos Nike.

Seneste påfund fra Nike er nu at vise Cristiano Ronaldos uforudsigelighed og sublime teknik ved at vise en baby, der bliver ret så begejstret, da Ronaldo og afdribler et forsvar og sender bolden i nettet. Den havde vi ikke set komme, og det samme kan man sige om forsvarerne i Ronaldo-videoen:

Hvad mon bliver det næste Nike finder på? En elefant til at illustrere Cristiano Ronaldos knaldhårde skud? Eller en løve der illustrer at Ronaldo er skarp og farlig? Vi misunder Nikes kreativitet, og vi glæder os da til at finde ud af, hvad det næste Nike har i godteposen bliver. Cristiano Ronaldo har jo masser af færdigheder og med Nikes fantasi er det ikke godt at sige, hvad det næste bliver.

Er CR7-kollektionen noget for dig? Så kan du også få galaksen på fødderne lige her.

nike, nike mercurial vapor cr7, cr7, unisport, unisportstore

Det er nogle ganske besynderlige videoer, som Nike har lavet med Cristiano Ronaldo i forbindelse med lanceringen af Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy. Hvad synes du om de små Cristiano Ronaldo-videoer? Og hvilke dyr forbinder du med en af Cristiano Ronaldos færdigheder? Vi hører meget gerne dine kommentarer og skøre idéer her, på Facebook og på Twitter.