Mercurial Vapor NJR Silêncio | Kom i zonen og gør folk tavse

21.02.2019

Skrevet af Zlatko

Nike er klar med deres seneste signatur-støvle til Neymar Jr., da de dykker ned i hans spillestil for at hente inspiration til designet. Desværre er Neymar Jr. skadet for tiden, men selv dette kan ikke gør Neymar Jr.s spillestil tavs, da vi alle ved, hvad han er i stand til at gøre.

Mercurial Vapor NJR Silêncio

Vi kan kun forstille os, at man enten elsker eller hader Neymar Jr., når man spiller med ham på samme bane. Du kan ende op med at blive gjort tavs, når han bruger tricks på dig, eller juble med ham, når han laver noget vanvittigt. Men som en fodboldfan kan man kun beundre Neymar Jr.s finesse, teknik og kærlighed til spillet, og Nike er klar til at hylde det med en helt ny Mercurial Vapor-støvle, som har fået et ’Shhh’-design. Få dit silence-mode på og lad dine fødder tale for dig, da du alligevel skal gøre dine modstandere tavse, så snart du får en chance på banen.

Kigger man på de nye Nike-fodboldstøvler, så kan man uden tvivl se, at de matcher Neymar Jr. perfekt, da støvler kommer med et såkaldt ’Shhh’-design. Du tænker måske på at Neymar Jr. gør sine haters tavse, men støvlen dykker dybere ned i hans indre sindsro, som er det stille øjeblik, hvor intet andet betyder noget, og hvor fokus er 100% på sig selv. Det er her magien opstår, som vi andre aldrig glemmer igen.

Selv ikke Neymar Jr.s skade kan gør hans spillestil tavs, da den er en inspiration for mange af hverdagens fodboldspillere. Han nye colourway vil helt sikker fortælle hans historie, indtil han er tilbage på banen igen, da han overdrager støvlerne til Andressa Alves, som pt. skaber magi med hendes smukke spillestil for FC Barcelona.

Fortsætter nedenfor.

Mercurial Vapor NJR Silêncio kommer med et unikt ‘Shhh’-design, da hele støvlen domineret af ’Shhh’-tekst, hvilket referer til Silêncio, som oversat til dansk betyder stilhed. ’Shhh’-teksen ses hovedsageligt på den nedre halvdel af støvle, da teksten bliver mindre og fader hen i en lysegrå Flyknit-overdel på den øvre del af fodboldstøvlen. Alt på denne fodboldstøvle skriver Neymar Jr., og det er ikke kun ‘Shhh’-teksten, der viser dette. Nike har også brugt hans tatoveringer, diamanten og kronen, i designet af fodboldstøvlen. Du kan spotte dem begge på hælen, hvor det ikoniske ‘Neymar’-teks er skrevet, som vi også så på Mercurial Vapor ’Puro Fenomeno’-støvlen. Men vidste du godt, at en tredje tatovering også er en del af designet? Du har måske gættet, at det er ‘Shhh’-tatoveringen, som man kan se på hele fodboldstøvlen, og det er måske en af Neymar Jr.s mest populære tatovering.

Nike har også tilføjet røde designelementer til Nike-Swooshet, logoerne, ’Neymar’-teksen og knopperne, hvilket fuldender det fede design. Dette vil helt klart gøre det nemmere at spotte spilleren, der gør alle tavse på banen med sin spillestil og attitude, hvilket er noget, som du kan forvente at se fra Andressa Alves og Neymar Jr.

Handler din spillestil om at gøre alle andre tavse, når du bruger dine tricks og ’my way or the highway’-attitude? Så er Mercurial Vapor NJR Silêncio skabt til dig! Køb dit par fra I DAG hos Unisport.
Find Mercurial Vapor NJR Silêncio her