Nike LunarGato II vender tilbage

18.02.2019

Skrevet af Claus

Udgivelsen alle seriøse futsal og street fodboldspillere har ventet på er endelig her. Nike byder den ultra populære legende, indenfor street og spil på de små baner, velkommen tilbage: LunarGato II. Læs mere om tilbagekomsten lige her.

Når det kommer til fodbold, og specielt de mange varianter af spillet på de små street-baner, har spillerne brug for brug for præstationsfordele, som er autentisk inspireret af sporten. Uanset om det er en indendørskamp, på en streetbane, på gaden, på træ eller noget helt andet, giver den ikoniske Nike LunarGato II et alsidigt mix af greb, support og stabilitet til at dominere udfordringerne i kampen.

Med øgenavnet O Mágico (Magikeren) er det portugisiske ikon Ricardinho blevet kåret som Verdens Bedste Futsalspiller seks gange - hvilket er mere end nogen anden spiller. Han har også vundet adskillige ligatitler med sine klubber i Spanien og Portugal, og har spillet mange store kampe i LunarGato II.

“Jeg er rigtig glad for at se, at støvlen er tilbage igen. De bedste øjeblikke i min karriere er sket, mens jeg bar disse.” siger Richardinho. “Min stil på banen er hurtig, og disse støvler er perfekte ... Lunar-sålen føles meget responsiv og hjælper mig med at bremse og ændre fart. Hele min fod føles jordnær, og stabiliteten er fantastisk.”

2019-udgaven af LunarGato II fremhæver på ny alle de ting, der var elsket ved den originale LunarGato II (som udkom i 2013), inklusiv Lunarlon-fjedringsystemet og non-marking gummisålen. Konstrueret med flexible kanter er ydersålen designet til at give støtte og greb til bevægelser i alle retninger og adræt boldkontrol under foden når du dribler og skyder. Overdelens design kombineres super blødt læder i spidsen og Hyperfused mesh paneler i midtfoden for struktur og åndbarhed. Den forstærkede overlæder øger den eminente boldføling for et ultimativt touch plus ekstra holdbarhed.

Købe Nike LunarGato II lige her hos Unisport