Adidas Adipure 11pro er Adidas bud på en moderne og elegant læderstøvle, og med den nye 'Enlightened' farveopdatering, gør Adipure sig klar til at blive set, når mørket trænger sig på, og projektørene bliver tændt.

Den er enkel, elegant og så har den alle de kvaliteter, som klassiske læderstøvler har. Adidas Adipure 11pro er ikke uden grund blandt markedets mest populære læderstøvler. På fødderne af stjerner som Philip Lahm har den hurtigt vist, at den kan være blandt de allerbedste, og når Bayern München i morgen spiller Champions League bliver Philip Lahms støvler oplyst som aldrig før.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:

Adidas' Enlightened pack handler om at tiltrække sig opmærksomheden fra publikum og modstanderen på en simpel, elegant men samtidig effektiv måde. Ved at have indbygget reflekser får man i 'Enlightened'-kollektionen, støvler som kommer til at erobre mørket og blive en sand favorit, når spotlightet falder på støvlerne.

Adidas Adipure 11pro er ikke den støvle, der normalt får mest opmærksomhed, men med denne farveopdatering kan der meget vel tænkes at blive byttet rundt på det. Støvlerne kan på fødderne af Bayern Münchens kaptajn Philip Lahm hurtigt tænkes at få en hovedrolle. Og mon ikke Adipure er klar til at levere varen. Støvlen er fra ende til anden udviklet til at opfylde behovet fra den moderne fodboldspiller.

Adidas Adipure 11Pro har gjort et ihærdigt indtog på støvlemarkedet, hvor mange professionelle spillere med hang til en klassisk fodboldstøvle, har fundet ro denne silo. Den formår at forene enkelt og stilrent design med et ligeså simpelt udgangspunkt, når det kommer til de teknologier, der præger støvlen.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:

Adidas Adipure 11Pro er den femte inkarnation af den klassiske støvlesilo, hvis første installation så dagens lys helt tilbage i 2008. Siden dengang har støvlen ændret sig meget, men én ting står fortsat fast; det er et uhyre populært og sikkert valg, for kvaliteten er ikke til at komme uden om.

Den bløde læderoverdel leverer nemlig det vante touch på bolden, der giver en naturligt dæmpende effekt og det resulterer i en meget elegant boldbehandling, hvis man ellers har teknikken til det. På midterfoden af støvlen har Adidas brugt mikrofiber i stedet for læder og det har man gjort for at stabilisere støvlen og holde foden på plads.

Adipure 11Pro er dog ikke helt uden moderne tiltag og især på denne generation, har kollektionen rykket sig meget. For at gøre holdbarheden endnu bedre end tilfældet var, har Adidas beklædt snuden af støvlen med deres DuraCoating-teknologi, der skal sørge for, at der ikke opstår et mellemrum mellem sålen og overdelen.

Knopsystemet sidder på den samme Sprintframe-ydersål, som vi kender fra de andre siloer, men knopsystemet er ændret en smule. I stedet for de triangulære knopper, Adidas bruger på Predator LZ og F50 Adizero, har de valgt runde, koniske knopper, der igen vidner om støvlens klassiske islæt. Det giver både plusser til komfort, stabiliteten og til vendinger på små områder.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:

adidas, enlightened, predator, f50, adizero, unisport, unisportstore

Adidas Adipure 11pro har fået en skarp farveopdatering, der gør, at denne støvle nok skal blive set, og vi glæder os til at følge dens Champions League eventyr på fødderne af Philip Lahm. Hvad synes du om støvlen? Og er Enlightened kollektionen noget for dig? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.