Det er endnu en gang blevet mandag, og vi har nærstuderet stjernernes fødder for at levere endnu en omgang støvlespots. Denne gang har vi spottet Mikel Arteta i en Puma Evospeed 1.2 og så er Neymar også skiftet til Hi-Vis farveopdateringen. Det og meget mere kan du se lige her.

Det er mandag og en god fodboldweekend er ved vejs ende. Men selvom det regner udenfor og vejret er lidt trist ud, så er der ingen grund til at være i dårligt humør. Der er nemlig masser af spændende støvlespots at glæde sig over, og masser af støvler, der kan lyse en grå og mørk dag op.

Neymar Jr (Barcelona) Nike Hypervenom Phantom Lilla/Neon Og vi starter med en støvle, der er skabt til at lyse banen op og skabe opmærksomhed. Nikes Hi-Vis farvekollektion har været efterårets hit, og nu har den brasilianske vidunderdreng Neymar også iklædt sig den nyeste farveopdatering til sine Nike Hypervenom Phantom. Det tog lidt tid for Neymar at skfitet den orange/sorte lanceringsfarve ud, men ganske elegant klæder det Barcelonas udebanetrøje med den lilla og orange farve på støvlerne.

Mikel Arteta (Puma Evospeed 1.2 Orange/Lilla Hvorfor Mikel Arteta har skiftet sine Puma King ud med Puma Evospped 1.2 er ikke til at sige. Måske er han blevet overbevist af sin gode ven i Arsenal Santi Cazorla? I hvert fald havde den teknisk stærke midtbanespiller Puma Evospeed 1.2 i Lilla/Orange på fødderne, da Arsenal på hjemmebane sikrede sig 3 vigtige point med en sejr over Norwich. Interessant at følge, om det er Artetas nye favoritstøvle.

Sergio Aguero (Manchester City) Puma Evospeed 1.2 Lilla/Orange I sidste omgang støvlespot noterede vi os, at Sergio Aguero ikke havde den nye farveopdatering til Evospeed på fødderne for det argentinske landshold. Det stillede naturligvis spørgsmålet, om han allerede var blevet træt af sine lilla og orange Evospeed 1.2? Det virker ikke til at være tilfældet, for i weekenden havde han igen den nye lilla og orange farveopdatering på fødderne, som står ganske elegant til Citys sorte udebanetrøje.

Marques Loureiro (Udinese) Nike Hypervenom Phantom Sort/Hvid NikeID Nogle spillere virker til at gå mere op i, at deres støvler skal matche end andre. En af dem som har gjort en dyd ud af at få sine støvler til at passe til trøjen er Marques Loureiro fra Udinese. Han har fået speciallavet et par Nike Hypervenom Phantom i kombinationen af sort/hvid, og det ser jo ganske fremragende ud sammen med Udineses klassiske sort/hvide dragt.

Felipe Santana (Schalke 04) Nike CTR 360 Maestri III Stealth Der er selvfølgelig også stadig de spillere, der har den overbevisning at støvler altid skal være sorte. Felipe Santana virker ikke til at være meget for Nikes Hi-Vis farveopdatering og i weekenden havde han et par Nike CTR 360 Maestri III på i sort, som vi blev præsenteret for i sommers med Nikes Stealth-pack.

Andy Parish (Morecambe) Puma King Sort/Hvid Hvis man er den type, der mener, at fodboldstøvler skal være sorte og lavet af læder og gerne skal have en pløs, så må man tage hatten af for Andy Parish fra Morecambe i England. Han virker ikke til at være synderlig påvirket af de mange nye støvlelanceringer, og i stedet foretrækker han sine meget klassiske Puma King i farvekombinationen sort/hvid.

Chico Flores (Swansea) Nike Mercurial Vapor IX NikeID Sort/Lysegrøn Chcio Flores kender vi tilgengæld som en spiller, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af sine støvler. Han sætter sig gerne i designstolen og giver sine støvler et meget personligt præg, og han har nok engang været i gang med at sammensætte farver, og denne gang har han klædt sine NIke Mercurial Vapor IX i meget stilet farvekombination af sort og lysegrøn.

Leon Andreasen (Hannover 96) Adidas F50 Adizero 3.generation Hvid/Sort/Orange Danske Leon Andreasen har været meget skadet de seneste år, og det virker ikke til, at han i den tid har brugt tiden på at købe nye fodboldstøvler. Eller også er han bare virkelig glad for sin 3.generation af Adidas F50 Adizero. Selvom det også er en glimrende støvle, så var det dog ikke nok til at fravriste Dortmund de 3 point, og Hannover 96 måtte i stedet tage sig til takke med et 1-0 nederlag.

Roberto Soldado (Tottenham) Adidas F50 Adizero Sort/Sølv Tottenham sikrede sig i weekenden vigtige tre point ude over Aston Villa. Takket være Roberto Soldado, der nok engang var på plettet for Spurs. Han har på de seneste spillet i mange forskellige farvevarianter af sine Adidas F50 Adizero, og gårsdagens kamp blev ingen undtagelse. Soldado havde et par sorte Adizero på fødderne med de klassiske tre Adidas-striber i sølv - mon det har noget med den seneste buzz fra Adidas at gøre...?

Daniel Sturridge (Liverpool) Nike Hypervenom Phantom Sort/Orange og Grøn/Sort En mand der også er vant til at score en del mål er Liverpools Daniel Sturridge, der har været fuldstændig flyvende for Liverpool indtil videre. Han virker i et forrygende spillehumør, men samme begejstring som han har for fodbolden, virker han ikke til at have for den nye Nike Hi-Vis kollektion. I hvert fald havde han først den Orange/Sorte udgave af Hypervenom på fødderne og siden hen den Grøn/Sorte, og det er interessant, at han bliver ved med at holde fast i tidligere farvevarianter i stedet for at skifte til Hi-Vis.

Jeffrey Sarpong (NAC Breda) Nike Mercurial Vapor IX Hvid/Sort NikeID Hvis man ikke kan lide hvad Nike leverer af farvevarianter, så må man jo lave sin egen. Det virker til at være tankegangen for Bredas Jeffrey Sarpong, der i weekendens kamp mod FC Utrecht havde iklædt sig et par Nike Mercurial Vapor IX i Hvid og Sort. Støvlerne er en NikeID kollektion og herfra sender vi en tommelfinger opad for den kreation, som Jeffrey Sarpong har stået bag.

Weekendens støvlespots har nok engang budt på en masse spændende og interessante støvlevalg. Vi var noget overraskede over at se Mikel Arteta i et par Puma Evospeed 1.2 og vi følger spændt med i, om han nu har droppet sine Puma King. Hvad synes du om denne omgang støvlespots? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.