Der er landet en pakke hos den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo fra Nike, og det ser ud til, at det er rigtig spændende ting, der er at finde i æsken. Vi har kigget nærmere på CR7s pakkelevering lige her, og du kan kigge os over skuldren.

Cristiano Ronaldo er en éner. En lysende stjerne, der er vant til at forblæde publikum med sit spil, sine driblinger og sine scoringer. Kort fortalt er han en sand gave til alle, der elsker fodbold. Det gør de helt sikkert i Nike, men amerikanerne virker til at synes, at det er deres tur til at give gaver ud, og derfor er der landet en meget interessant pakke hos hele verdens CR7, Cristiano Ronaldo.

I denne video, som Nike netop har offentliggjort, får vi et lille glimt af, hvad der er i den spændende æske, som er landet hos Real Madrid stjernen. Og selvom vi endnu må vente lidt endnu i spænding for at få det fulde indhold fra pakken af se, så tyder det i hvert fald på, at der sker noget meget interessant omkring Cristiano Ronaldos støvler i morgen.

Cristiano Ronaldo har i noget tid teaset med, at der kommer spændende nyt i morgen den 21. oktober, og vi er helt klar til at fortælle hvad det er, som Portugiseren i samarbejde med Nike går og holder hemmeligt. Isærdeleshed Cristiano Ronaldo er kendt for at bryde grænserne, og man kunne godt forestille sig, at det kunne have noget med det at gøre.

Tidligere har Cristiano Ronaldo og Nike også vist et billede med et støvleaftryk i hvad der godt kunne ligne månelandskab. Hvilken sammenhæng der er mellem månen, Cristiano Ronaldo og den spændende pakke kommer vi til at fortælle meget mere om i morgen, men indtil da må vi endnu vente lidt endnu i spænding.

Cristiano Ronaldo og Nike virker til at have noget spændende i ærmet, og vi glæder os til at kunne fortælle meget mere i morgen. Hvad synes du om Cristiano Ronaldo? Og tror du, at indholdet af æsken kan give Ronaldo mere succes? Vi hører som altid meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.