Der har været en aura præget af intens spænding de seneste dage, og nu kan vi endelig løfte sløret for Adidas' nyeste kollektion Enlightened, der er skabt til at oplyse banen. Med klare reflekser på støvlerne, skal disse støvler nok fange opmærksomheden, når mørket trænger sig på og banerne bliver oplyst.

Vi har ventet i spænding siden Adidas i slutningen af sidste uge begyndte at pirre vores nysgerrighed. Med ordlydet The Enlightened og nogle adfæmpede farver har spekulationerne været mange om, hvad der har været på vej. Nu er det så slut med at vente, og vi kan byde velkommen til helt nye farver til Adidas' fire siloer. Nitrocharge 1.0, Predator LZ II, Adipure 11pro og F50 Adizero har fået nye og skarpe farveopdateringer, der kommer til at erobre vintermørket.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:.

Tanken bag Enlightened pack er egentlig ganske simpel. Når man spiller fodbold gælder det om at blive set, det gælder om at stjæle opmærksomheden og det gælder om at være den spiller, som folk husker, når de 90 minutter er forbi og kampen er over. Med 'The Enlightened' bliver man spilleren folk husker, og allerede i aften og i morgen aften vil vi få de nye støvler at se i aktion, når der bliver blændet op for Champions League. Når klokken slår 20:45, og de store projektører bliver tændt på alverdens stadions, vil Enlightened støvler fremstå ligeså stærkt, som Champions League-ånden, og Adidas tre striber vil lyse stærkt og klart

Adidas Nitrocharge 1.0 er Adidas' nyeste silo, og den får selvfølgelig en frisk farveopdatering, så den også er klar til at stjæle billedet på en simpel og elegant måde. Den sidste tid har vi set Liverpool-kaptajnen Steven Gerrard være iklædt støvlen designet til den hårdtarbejdende motor, og det kunne være spændende at se Captain Fantastic iklædt den nye støvle.

Støvlen er holdt helt simpelt i sort med hvide Adidas striber og hvide snørebånd. I dagslys ser det måske ikke ud af meget, men ligeså snart der bliver kastet skarpt lys på støvlen, så lyser både de tre Adidas striber og snørebåndet op i en skarp refleks, så man slet ikke er i tvivl om, at det her er en støvle, der er designet til at oplyse banen.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:.

Den lynhurtige og ultra lette Adidas F50 Adizero er også blevet iklædt den skarpe og meget stilede farveopdatering. Det er en støvle, der er vant til at fare derudaf og føles så let som en sok på ens fod med kun 165 gram i mikrofiberudgaven. Der er ikke meget der holder Adidas F50 Adizero tilbage, og den har hurtigt vundet indpas på foden af nogen af verdens skarpeste angribere og offensivspillere.

Adidas F50 Adizero har selvfølgelig også fået en ny farveopdatering i Enlighten farvetemaet. Elegant og stilet ser det ud, som den lette støvle står klædt i sort med hvide striber. Men ligeså elegant og fredeligt som det ser ud i dagslys, ligeså skarpt og farligt bliver det, når det direkte lys falder på F50 Adizero, der også er refleksiv og klar til at skabe strålende lysglimt ned ad banen.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:.

Adidas Predator LZ II er støvlen til kontrolstpilleren, der har så meget styr på sit spil, at han kræver det maksimale af sin fodboldstøvle i alle tænkelige situationer. På fødderne af spillere som Mesut Özil og Aron Ramsey dominerer Predator LZ II til daglig Premier League, og nu kan både Özil og Ramsey iklæde sig en helt ny og skarp farveopdatering, der er ligeså skarp og farvestrålende som Enlighten-støvlebrødrene.

Den elegante og kontrollerende Predator LZ II kommer vi også til at se i en skarp kombination af sort og en hvid farve, der kan lyse op i en skarp refleks, når lyset falder helt rigtigt. Det giver en støvle, der på en gang imponerer ved sin simplicitet og på samme tid ved den opmærksomhed, der naturlig må falde på en støvle, der viser sig frem med en skarp refleks.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:.

En til tider lidt overset støvle er Adidas Adipure 11pro, men Adidas har ikke glemt også at give den en Enlighten-farveopdatering. Det er en støvle, der lægger vægt på de helt klassiske dyder, og med en meget lækker læderoverdel er det komfortable fit og det præcise touch på bolden i fokus. Det er godt nok til en række af verdens største stjerner hvor bl.a. Philip Lahm til træning og kamp trækker Adipure 11pro på fødderne for at dominere forsvaret og offensiven.

Så mon ikke vi får den nye farveopdatering at se på Allianz Arena, hvor Bayern München skal forsøge at genskabe sidste års Champions League-triumf. I hvert fald burde det være muligt at få øje på støvlen, der ligesom de andre Enlighten-støvler også er klædt helt i sort, men har refleksive hvide striber på sig. Det giver en meget klassisk støvle til traditionalisterne, der vil have en enkel og elegant læderstøvle, som dog også kan løbe med opmærksomheden.

Adidas' nye Enlighten kollektion er allerede klar til pre-order, og du kan se meget mere lige her:.

Det bliver uden tvivl fascinerende at se Enlighten støvlerne i aktion. Det bliver spændende at se lysglimt, reflekserne og de elegante siloer folde sig ud på den største scene. For når de store projektører oplyser banen og alles opmærksomhed hviler på ens skuldre, så gælder det om at markere sig, at turde stå ved sit spil og være lyset i mørket. Det er Adidas' Enlighten pack.

adidas, enlightened, predator, f50, adizero, unisport, unisportstore

Adidas har lanceret deres Enlighten-pack, og senere på dagen kommer vi til at kigge meget mere på hver enkelt af de fire nye støvler. Hvad synes du om de nye støvler? Og hvad synes du om reflekserne? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.