PUMA MVP Pack | Lavet til de mest værdifulde spillere

14.02.2019

Skrevet af Claus

PUMA smider lanceringer som Vince Carter plejede at lave dunks under Slam Dunk konkurrencerne til All-Star Weekend før i tiden. PUMA er nu klar med deres seneste Limited Edition MVP Pack, som er lavet for at fejre All-Star Weekend og Charlotte, som er værts byen denne weekend

PUMA MVP Pack

PUMA MVP Pack er inspireret af All-Star Weekendens værtsby, som er Charlotte, North Carolina, der er hjemsted for de berømte Charlotte Hornets - tidligere kendt som Charlotte Bobcats. Men hvordan får man begge hold ind i samme design, når de havde forskellige farver og designs. Du tager simpelthen bare farverne og kombinerer dem med det ikoniske Tricks design - som den sande MVP, Rigobert Song, startede tilbage i 1998 til VM. Et modigt valg som ingen nogensinde vil glemme.

Den limiterede PUMA MVP Pack fokuserer på de mest værdifulde spillere inden for fodbolden, og det bliver kun understreget ved at have både Griezmann og Lukaku til at spille i PUMA fodboldstøvlerne den samme weekend. Griezmann og Lukaku er kendte for at være nogle af de største NBA fans fra fodboldverdenen, så de bliver frontfigurerne for denne Limited Edition Pack.

Fortsættes nedenfor.

PUMA Future 19.1 MVP Pack

Future 19.1 MVP Pack er lavet med helt sort overdel og lyseblå detaljer under NETFIT-konstruktionen samt “2019” og “MVP” skrevet på snørebåndene, med reference til Charlotte Hornets. Den mest iøjnefaldende del af støvlerne er dog sålen, som er lavet i det ikoniske Tricks-design, da støvlerne har en henholdsvis lilla og orange sål. Disse farver refererer til det tidligere, Charlotte Bobcats, som brugte både lilla og orange detaljer. Til at toppe designet af, har PUMA tilføjet teksten “MVP” på sålen, så alle kan se hvem de løber efter, når du har driblet forbi dem, mens stjernerne symboliserer stjerne til All-Star Weekenden.

Future 19.1 indeholder den nye evoKNIT Pro overdel, der er lavet i en kombination af NETFIT og en 3D Havoc Frame i ét lag. Det bringer foden tættere på bolden og giver dig et bedre fit, boldføling, touch og stabilitet. Den ergonomisk vævede sok giver et tæt, optimalt fit og en korrekt stabilitet omkring anklen. NETFIT snøresystemet er stadig en del af overdelen, så du kan snøre dine støvler, som du ønsker det.

PUMA ONE 19.1 MVP Pack

PUMA ONE 19.1 har også en sort overdel, men flere detaljer på overdelen end Future 19.1. ONE 19.1 har desuden den samme tekst på snørebånd og farver, mens PUMA Formstripe på siden har den ikoniske blå farve, som du kommer til at se en del til i løbet af weekenden. Sålerne er de samme som på Future 19.1, hvor der også er brugt det lilla og orange Tricks design og MVP tekst. PUMA har også tilføjet et logo af en basketball bane på indersålerne, for at fuldende All-Star følelsen.

PUMA ONE indeholder desuden en opdateret overdel, hvilket betyder at PUMA har tilføjet K-læder til de vigtigste steder på støvlen samtidig med de 3D fremstillede bølger, der giver et bedre grip på bolden. FUSEFIT teknologien og evoKNIT sokken tilbyder masser af snøre muligheder, som øger den generelle lockdown, komfort og smidighed. RAPIDSPRINT sålen sikrer en letvægts følelse, ved at reducere vægten på støvlen.

Er du en sand MVP som Griezmann og Lukaku? Så køb dine Limited Edition PUMA MVP Pack støvler eksklusivt hos Unisport fra i dag!


Find PUMA MVP Pack her