Det er lige op over. Indendørssæsonen rykker nærmere dag for dag, og vi har nok engang mødt Jim Cherneski fra Trusox, som fortæller om, hvorfor Trusox er næsten endnu bedre til indendørsbrug. Så hvis du vil vide mere om en meget vigtig del af indendørstasken så se med lige her.

Det bliver mørkere og mørkere, koldere og koldere, og det er efterhånden tid for mange til at rykke indendørs og få gang i fodbolden på de små baner. Et nyt underlag kræver selvfølgelig nye støvler, men hvad med sokkerne? Hvilke skal man bruge i sine indendørssko?

Hvis man spørger Jim Cherneski, der er præsident for Trusox, så er han ikke i tvivl. Han ville aldrig spille indendørs uden et par Trusox på fødderne. Det er et helt nødvendigt stykke udstyr på ligefod med indendørssko, fortæller han i dette interview, hvor Jakob er rykket indenfor for at snakke om Trusox til indendørsbrug.

Er Trusox noget for dig? Så kan du få dit eget par i flere forskellige farver lige her - kun 249,- kr.

Og hvis man har spekuleret over om Trusox også fungerer indendørs, er svaret ganske simpelt: ja, det gør de. Endda næste bedre end de gør på udendørsbaner. Det skyldes, at det hårde indendørsunderlag ikke er så eftergivende som normale udendørsbaner, og det giver nogle hårde opbremsninger. I opbremsninger vil ens fod normalt skride, men altså ikke hvis man har et par Trusox på fødderne.

Konceptet bag Trusox er egentlig ganske simpelt, men det virker fremragende. På indersiden og ydersiden af sokken findes der små paneller, der griber fat i huden på ens fod og støvlen på samme tid. Det gør, at ens fod ikke skrider men i stedet står fast. Det giver højere komfort og ikke mindst en bedre udnyttelse af ens energi. Samtidig bliver man også skarpere i ens hurtige vendinger og retningsskifte.

Trusox har taget fodboldverdenen med storm, siden de blev introduceret tilbage i 2007. Det startede som en niche-sok, som kun få spillere brugte, men i dag er de at finde på adskillige fodboldstøvler rundt omkring i verden. Især i Premier League har spillerne virkelig taget Trusox til sig som en fast bestanddel af fodboldtasken.

Er Trusox noget for dig? Så kan du få dit eget par i flere forskellige farver lige her - kun 249,- kr.

Der er heller ingen tvivl om, at skulle vi pakke indendørstasken og til stævne i weekenden, så ville Trusox helt sikkert ligge sammen med indendørsskoen. Og hvis du vil finde ud af lige præcis hvorfor, så er der ikke andet for end at se videoen ovenfor. Vil du gerne se det overordnede interview med Jim om Trusox, kan du finde det lige herunder. Det kan man da kalde dobbeltkonfekt!

Trusox bliver i dag brugt i adskillige Premier League klubber og af alverdens stjerner, og der er alt mulig god grund til at tage dem med indenfor. Hvad synes du om Trusox? Og hvad er din oplevelse af Trusox til indendørsbrug? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.