Lær angrebstricks af Theo Walcott og adidas GamedayPlus

03.11.2015

Skrevet af Mathias

Det er Champions League kampdag og vanen tro er adidas klar med en episode Gamedayplus, hvor de fejrer den nye runde i verdens stærkeste klubturnering. Denne gang taler adidas holdet med en håndfuld af deres største stjerner og får lidt indsigt i deres måde at angribe på.

I denne uges episode er showets helt store hovedperson klart Theo Walcott, som spiller lidt bold og interviewer adidas værten, Roman (Ja, Walcott interviewer ham). Theo Walcott blev budt velkommen på meget entusiastisk manér og man kunne i hvert fald mærke kærligheden.

Walcott lærer fra sig og forklarer nogle af de måder han bruger sin fart og skarpe spilforståelse til at skabe kaos i modstanderens område. Hvis du vil lære fra de bedste, så foreslår vi du ser den nye Gamedayplus episode.

Find de adidas fodboldstøvler du kommer til at se i aften her.

Adidas crewet fik også talt med Benfica stjernen, Jonas, inden kampen mod Galatasaray og fik smækket nogle pizzaer sammen i selskab med Alvaro Morata. Om ikke andet, så er interviewet med Morata vildt akavet, hvilket gør det pænt sjovt at se.

Tæller du også timer inden kampene i aften? Hvem tror du klarer sig bedst i aften og hvem tror du vinder i morgen, hvor Theo Walcott og Arsenal spiller mod Bayern München. Fortæl os hvad i synes i kommentarfeltet herunder.