Vinteren er snart over os, hvilket betyder det er tid til indendørsfodbold. Vi har lavet en anmeldelse på bedste Unisport maner af to indendørssko, som virkelig kan sit kram. Både Adidas Spezial og Nike Elastico Finale II er klar til at udfordringen op, og vi snører skoene og ser, hvad de kan.

Det er svært at komme udenom, ja nærmest uomtvisteligt: Det vigtigste at have med til indendørsstævne er et par gode indendørssko, der er optimeret til, at man kan præstere sit absolut ypperste. Når først uret begynder at tikke ned er det marginaler, der afgører kampene, og hvis man vil have medaljer om halsen til slut, gælder det om at være skarp. Vi har ladet vores to skarpeste hoveder Jakob og Joltter kaste et blik på to af markedets lækreste og bedste indendørssko.

Den første sko vi kigger nærmere på i anmeldelsen er ingen ringere end Nike Elastico Finale II. Designet til at maksimere dit spil og giv dig god bevægelighed er det en af indendørsverdenens mest spændende og iøjenfaldende sko. Dels med dens skarpe design og dels med dens fremragende kvaliteter, som vi selvfølgelig kigger nærmere på i videoen, som du kan se ved at klikke på linket overfor.

Så hvis du vil se, hvad Joltter synes om Nike Elastico Finale II og dens NikeSkin på overdelen, så er der ikke andet for end at skynde dig at klikke på videoen. Uden at løfte sløret for meget, så kan jeg afsløre, at vores gode finske medarbejder langtfra er skuffet over Nikes topmodel til indendørsfodbold.

Vi kan selvfølgelig heller ikke komme udenom at kigge på Adidas Spezial, som er en sand indendørsklassiker. Det er så absolut en af verdens absolut bedste indendørssko, den er i hvert fald den mest solgte nogensinde, og det må jo så absolut være et kvalitetsstempel i sig selv.

Så spørgsmålet er så om den klassiske og nærmest legendariske indendørssko endnu engang markerer sig som den absolut bedste eller om Nikes nye og teknisk avancerede sko kan tage kampen op. Det er om end ikke David mod Goliath så i hvert fald Nike Elastico Finale II mod Adidas Spezial, og det må man i hvert fald sige er et verdensklasseopgør. Et af den slags, der kræver en god portion popcorn og cola.

Så når du lige har anskaffet dig et par forfriskninger, så er det bare med at klikke ind og se anmeldelsen og blive en hel del klogere på, hvordan de to indendørssko klarer sig i kampen med hinanden. Uden igen at afsløre slutningen, så kan jeg sige, at det i hvert fald blev en meget tæt kamp imellem de to.

Adidas Spezial er klassikeren, mens Nike Elastico Finale II er udfordreren, og i denne anmeldelse fælder Joltter dommen over de to sko. Hvad synes du om videoen? Og hvilken af de to sko foretrækker du at spille med? Og hvorfor? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.