I går var vi indendøre og kiggede nærmere på Nike Elastico Finale II og Adidas Spezial, men i dag er det igen tid til at komme en tur udenfor på gaden og kunstgræs, hvor vi har testet Bomba Finale II og Lunargato II.

Som fodboldspiller skal man gerne kunne spille fodbold hele tiden. Det kan i hvert fald være svært at lade den lille runde kugle være. Og med Nikes FC247 kollektion, så er der bestemt heller ingen grund til at lade sig begrænse at vejret eller underlaget.

I går så vi nærmere på Adidas Spezial og Nike Elastico Finale II, og i dag er vi så rykket udenfor for at se på den resterende del af Nikes FC247 kollektion, hvor Joltter har haft både Nike Lunargato II og Nike Bomba Finale II på sine hurtige og tekniske finske fødder.

Nike Lunargato II er støvlen, som man uden tvivl skal have på, hvis man er blevet udfordret til en omgang gadefodbold. Eller hvis man er den type, der ikke kan lade fodbolden være i skolen og farer ned i skolegården, ligeså snart der er frikvarter.

Lunargato II er udviklet af Nike til at være det perfekte match til den hårde asfalt. Samtidig har skoen en non-marking sålen, så man kan faktisk også bruge den på indendørsbanen, hvor den også performerer til perfektion. Og uden at afsløre for meget af anmeldelsen, så kan jeg sige, at Joltter har meget svært ved at finde ting at indvende mod Lunargatoen.

Men vintertid er også kunstgræs-tid. I hvert fald for rigtig mange, der trækker ud på den hårde græs-emulerende overflade, når temperaturen falder og banerne fryser til. Hertil har Nike lavet deres Bomba Finale II , som er direkte beregnet til spillet på kunstgræsbanen. Den har Joltter også haft på fødderne, og den får en del kærlige og også lidt kritiske ord med på vejen.

Med Nike Bomba Finale II har Nike endnu engang brugt deres meget berømte og lækre NikeSkin. Det er det samme vi kender fra Hypervenom, men på Bomba Finale II er det kun placeret på forfoden, og det er måske ikke helt så fleksibelt. Men hvis du stadig læser med, så må du hellere skynde dig at klikke på videoen længere oppe og få mange flere detaljer.

Selvom vinteren nærmer sig, så kan man sagtens holde gang i fodbolden både på gaden og på kunstgræs, og det kræver selvfølgelig de helt rigtige sko. Skulle vejret være helt skidt, så kan man selvfølgelig blive nødt til at rykke indenfor, og hvis du vil se, hvilke sko, der dominerer indendørsbanen, så se Joltters anmeldelse af Adidas Spezial og Nike Elastico Finale II.

Med Nikes FC247 kollektion er det muligt at spille fodbold hvor som helst og når som helst, og hvis du spiller på kunstgræs eller på asfalt så er Nike Bomba Finale II og Nike Lunargato II rigtig gode bud på klassesko. Hvad foretrækker du at spille med på kunstgræs og på asfalt? Og hvilken af de to sko synes du bedst om? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.