Select Brillant Super | Den ikoniske fodbold har fået et nyt udseende

01.02.2019

Skrevet af Zlatko

Select Brillant Super er en levende legende, når det kommer til fodbold, og den opdateret bold har fået et ny udseende, hvilket klæder bolden i de danske farver. Læs med for at lære mere om Brillant Super-fodbolden.

Select Fodbold Brillant Super TB

Select-fodbolde er uden tvivl en af de mest populære, hvis ikke den mest populære fodbold, i Danmark. Mange af os i Danmark har spillet med fodbolden eller fodbolde fra Select lige siden 5-mandsholdene, og det er en bold som de danske klubber gang på gang går tilbage til. Det er ikke helt unormalt, da Select Brillant Super er vurderet som verden bedste fodbold af mange, samtidig med Superligaen, Tippeligaen, Allsvenskan, Bundesligaen - Derbystar - og andre ligaer bruger fodboldene fra Select.

For at forstå hvorfor Brillant Super er så populær, skal vi blive en tand mere nørdet og dykke ned i teknologien bag fodbolden, men bare roligt vi skal nok gøre det forståeligt, så du ikke farer vild!

Brillant Super kan betegnes som en levende legende, og det er kommet af, at den samme bold år efter år er brugt uden de helt store opdateringer. Brillant Super TB er dog klar med en helt ny konstruktion efter flere års research- og udviklingsarbejde samt nøje udvalgte materialer i allerhøjeste kvalitet. Overdelen er opdateret, hvilket giver bolden et specialudviklet syntetisk læder, som kaldes for Teijin Microfiber. Derudover er overdelen bygget med 32 felter fordelt på 12 femkanter og 20 sekskanter, der minimerer luftmodstanden. Derudover er bolden ikke syet på traditionelt vis, hvilket giver en glat og ren sparkeflade takket være en termisk limning. Den termiske limning giver ikke kun en glat overdel, men den hjælper også til, at fodbolden absorberer mindre vand og holder sin oprindelig bold bedre, når det regner uden for.

Fortsætter nedenfor

Brillant Super TB-fodbolden er også udstyret med en nyudviklet foring og Zero Wing-blære, der giver bolden et blødere, lettere og komfortabelt touch. Kigger vi nærmere på Zero Wing-blæren, så er den lavet af natur latex og sørger for, at bolden har en konstant balance i luften, da et balancepunkt er indbygget i den modsatte ende i luften. Super Brillant bærer også FIFA QUALITY-mærket, hvilket indikerer at bolden har bestået FIFAs syv officielle tests under de mest krævende forhold. FIFA tester boldens vægt, omkreds, rundhed, opspring, vandabsorbering, lufttab, samt at form og størrelse bibeholdes. Du kan derfor være sikker på, at denne bold er lig med kvalitet, når du tager den med ud på banen!

Kigger man på boldens design, så kan man sætte den i forbindelse med de røde hvide farver, og det er ikke en tilfældighed, da den bruges, når hele Danmarks hold spiller kvalifikationskampe eller venskabskampe på hjemmebane.

Køb din Super Brillant TB lige her!