Vi har set vinteren i øjnene og er klar til at møde den ligemeget hvor kold og lang den måtte blive. Med hue og handsker skal vi i hvertfald nok holde varmen, og vi har taget et blik på nogle af markedets mest elegante og lækre hoved- og handskebeklædninger til frostens kolde dage.

Der findes vel ikke noget værre end at spille fodbold om vinteren, ikke få bolden og reelt være ude af kampen. Jo, det skulle da lige være ikke at få bolden, være ude af kampen og samtidig fryse og have frosne ører og fingre. Både hovedet og hænderne er stærkt udsatte områder, hvor man let mister varmen, hvis man ikke har det rette udstyr på, og derfor kaster vi et blik på noget af det gear, der kan give dig varmen i den kolde vintertid.

Huen er så klassisk som noget vintertøj kan blive, og hvad enten man spiller fodbold, står på ski, eller blot bevæger sig udenfor i vinterkulden, så er det et vigtigt at huske huen. Hovedet er den del af kroppen, der afgiver hurtigst varme, og hvis man vil undgå at blive nedkølet og komme til at fryse er det vigtigt, at man ikke lader huen ligge hjemme i skuffen. Tilgengæld er en hue ikke bare en hue, og de klassiske hovedbeklædninger fås i mange forskellige udgaver og farver, som vi kigger nærmere på her.

Hvis du mangler en hue til kulden, så kan du se meget mere lige her.

De gode amerikanere i Nike har ganske flinkt sørger for, at der er flere huer at vælge imellem i deres sortimentet. Hvis man vil have det helt klassisk kan man vælge Nike Hue i Sort, der ikke gør meget væsen af sig, men som holder på varmen. Huen har et klassisk og enkelt design og på indersiden har den fleece foring omkring panden. Alternativtet man få den den grå Nike Hue med et elegant fold ved panden. Udover at det ser elegant ud er det også med til at holde varmen tæt til kroppen. Har man lyst til at have forskelligt design at vælge imellem til forskellige situationer kan man vælge den vendbare Nike Hue, som har et klassisk design i gråt på den ene side og et mere moderne med striber på den anden.

Hvis du vil have fat i en af de lækre Nike huer, så kan du se meget mere lige her.

Det er dog ikke kun den amerikanske gigant Nike, som sørger for din hovedtemperatur, når temperaturen udenfor falder. Hos Under Armour har man også haft gang i hue-produktionen, og ligesom det er tilfældet med Nike er der tre forskellige huer at kaste sin kærlighed på. Hvis man er lidt af en frossenpind og vil være helt sikker på, at holde varmen kan man kigge på Under Armour Fleecehuen. Huen er behagelig og rar at have på, og den har samtidig et skarpt design med Under Armour logoet på fronten af huen. Eller så er der også en elegant og varm Under Armour Hue i grå/sort og en Under Armour Hue i sort/rød. Begge er vendbare, så man kan være et enkelt design eller mere moderne striber. Samtidig er de lavet, så den nederste del af huen kan foldes op og give ekstra varme omkring panden.

Hvis du vil have fat i en af de lækre Under Armour huer, så kan du se meget mere lige her.

Har man styr på varmen på hovedet, så må man ikke negligere hænderne. Den bare hud kan have svært ved at klare vinterkulden alene, og derfor skal vi selvfølgelig også kigge nærmere på fingrenes bedste ven - handsker. Med de rette handsker er det slut med at fryse om fingrene, og den dag i dag fås de i avancerede tynde og godt ventilerede modeller, som vi kigger nærmer på her.

Er du på udkig efter en handske, så kan du se meget mere lige her.

Nogle ting er særligt vigtige ved en moderne fodboldspillers handske. En handske må ikke være i vejen, den må ikke føles tyk at have på, og den skal ikke hæmme ens fodboldspil. Det er udgangspunktet for Nike Hyperwarm handsken. Lavet i Dri-Fit, holder handsken dine hænder så tørre som muligt selv under svære forhold. Den er perforeret i håndfladen, for optimal ventilation og har silicone zoner på indersiden, som blandet andet kan være behjælpelige ved lange indkast. Alt i alt en handske, der kan præstere i alle kampens 90 minutter.

Hvis du vil have fat i den lækre Nike Hyperwarm handske, så kan du se meget mere lige her

Det er ikke kun Nike, der har brygget på en handske, der kan leve op til den kræsne og krævende fodboldspiller, der forventer det maksimale af sit udstyr. Under Armour har været en tur i labaratoriet og er kommet tilbage med den lækre Under Armour Cold Gear spillehandske. Handsken er udstyret med et specielt sved transporterings system, som leder sveden væk fra hænderne. Ydermere har handsken gummibelægning på indersiden, som hjælper dig til et endnu bedre greb i bolden. Og som noget nyt har Under Armour valgt at imødekomme et meget velkendt problem under boldspil, nemlig en dryppende næse. På pegefingeren er der placeret et specielt mikrofiber område, som er beregnet til at tørre næsen af i.

Hele hovedregionen er udsat, når kulden først slår til. Især også omkring halsen, kan det være svært at holde en konstant temperatur, og derfor er det en god idé at overveje en halsedisse. Især når både Adidas og Premier Sock Tape har lavet to elegante og varme halsedisser. Adidas halsedissen er i funktionsmaterialet ClimaWarm, som giver unik varmeisolering på kolde dage.

Premier Sock Tape halsedisse er udover at være varm udviklet specielt til fodbold. Den er udviklet til at forhindre stræk og muskelskader i nakken, og ifølge Premier Sock Tape's test, så mindsker du chancen for muskel- og nakkeskader med 75%, ved at have halsedissen på.

Hvis du er på udkig efter en halsedisse, så kan du se meget mere lige her.

Har man brug for en halsedisse, en hue, et pandebånd og nogle gange en bandana, så er dette Craft Multifunction rør helt sikkert optimalt. Det er udviklet til at kunne bruges til alle slags formål, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan det kan bruges. Multifunction røret fås i tre forskellige elegante og lækre farver, så man er sikker på, at få en farve der passer lige præcis til en personlige stil.

Selvom vinteren nærmer sig, så er der ingen grund til at blive indenfor. Det handler om at have det rigtige udstyr på, og har man det, så kan man holde sig skarp hele vinteren, så man er i topform, når forårssæsonen starter. Hvilket udstyr bruger du altid om vinteren? Og hvilke af produkterne kan du bedst lide? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.