Trusox har hurtigt spredt sig i fodboldverdenen, og flere og flere spillere bruger efterhånden de teknisk avancerede sokker til at forbedre deres spil. Vi har mødt skaberen af Trusox for at blive meget klogere, og du kan se hvordan det gik lige her.

Det er teknisk, avanceret og så har det efterhånden spredt sig i fodboldverdenen ligeså hurtigt, som en vellykket bølge på et stadion. I dag bruger flere og flere spillere Trusox til at forbedre deres præstationer, og det er ikke uden grund. Sokken er lavet til at maksimere ens kraftoverførsel og undgå, at man glider rundt i ens støvler.

Er Trusox noget for dig? Så kan du få dit eget par i flere forskellige farver lige her - kun 249,- kr.

I dette WebTV-Interview har vi mødt skaberen af Trusox Jim Cherneski, der fortæller om hvorfor Trusox er et af markedets bedste, og hvorfor vi ser så mange stjerner spille i lige netop Trusox-strømperne. Jim fortæller også om, hvordan det hele startede, og hvis du er nysgerrig på, hvordan man får sådan en idé, så skal du se med i videoen ovenfor.

Konceptet bag Trusox er egentlig ligeså simpelt, som det er genialt. Trusox er udstyret med små non-slip pads, eller skridsikre paneler, der forbedrer friktionen mellem fod og sok samt sok og støvle. På den måde undgår du at skride rundt i dine støvler, og du kan som følge deraf godt vinke farvel til de altid irriterende vabler.

De små skridsikre paneler sidder på indersiden såvel som på ydersiden af strømpen og det skyldes, at det ikke blot er nok, at du står godt fast i støvlen. Det er også nødvendigt, at du ikke skrider rundt i dine strømper, da de oftest er lavet af et glat materiale, som kan give vabler og små brandsår.

Jim Cherneski er ikke kun skaberen af Trusox, og den nuværende direktør, han er også tidligere professionel fodboldspiller. Han spillede i USA, og dengang blev han ved med at lade sig irritere over, at hans fod skred rundt i støvlerne. Lige meget hvilken en støvle, han brugte. Det fik ham til at udvikle Trusoxen, og det er der mange spillere, der er glade for den dag i dag.

Victor Moses var en af de første spillere, som begyndte at bruge Trusox, og lynhurtigt har trangen til at få det meste ud af ens spil spredt sig til fodboldspillere rundt omkring i hele verden. Lige fra serie-spillere til verdens absolut største stjerner som Gareth Bale, Luis Suarez, Daniel Sturridge m.fl.

Er Trusox noget for dig? Så kan du få dit eget par i flere forskellige farver lige her - kun 249,- kr.

Trusox er i dag et af de mest anerkendte produkter til at forbedre ens spil. Det forhindrer, at man glider rundt i sine fodboldstøvler, lige meget hvilken støvle man har. Hvad synes du om Trusox? Og er det noget, som du spiller med? Vi hører meget gerne din kommentar her, på Facebook eller på Twitter.