Som ung spiller har man brug for opmærksomhed for at bryde igennem, og derfor er det heller ikke besynderligt at Nike har iklædt deres academy-spillere deres nye Hi-Vis kollektion. Og nu hvor Hi-Vis er lig med opmærksomhed, så er der også kommet en video ud af det.

De er unge, de er håbefulde og de er villige til at kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at slå igennem. Deltagerne på Nike Academy er alle kommet så langt fordi de kan spille fodbold og håndtere opmærksomheden. Derfor har der nok heller ikke været nogle betænkeligheder for Nikes folk i at iklæde de unge spillere den nye Nike Hi-Vis kollektion, der nyder at have alles øjne rette mod sig.

Hvordan det går for sig, når en flok talentfulde unge spillere får de nyeste og mest avancerede støvler på fra Nike, kan du se meget mere til i videoen. Her møder vi ikke kun de unge spillere, men også deres træner Jimmy Gilligan, der med de skarpe farver ikke kan undgå at kunne kende sine spillere på lang af stand.

Og spørger man Jimmy Gilligan hvad der er vigtigst ved en støvle, så tøver han ikke med at konkludere, at det skal være en som hans spillere føler er komfortabel og bryder sig om. Samtidig understreger han, hvor vigtigt det er, at spillerne vælger en støvle, der passer ligepræcis til banens forhold.

Det er en naturlig del af en moderne fodboldsspillers kvaliteter at vælge en støvle, som passer lige præcis til banens forhold. Selv den dygtigste spiller kan ikke spille en god kamp, hvis han ikke står fast, og derfor er det essentielt at knopperne griber fat i banen. Og hvad der adskiller knopperne fra hinanden har Jakob kigget nærmere på for nylig.

Hvis banen for eksempel hverken er våd eller enormt hård, så er det en god idé at snøre et par klassiske FG-støvler på fødderne. Det er den klassiske støvle, og der findes vel dårligt en fodboldspiller, der ikke har haft ejet et par FG-støvler.

Men når banen bliver våd gælder det om at iklæde sig et par støvler med SG-knopper. Her har Nike udviklet det avancerede knopssytem SG-pro, der gik et rigtig godt greb i banen, selvom banen ikke lige er til det. Dem skulle Nike Academy spillerne nok kigge lidt på for som træneren Jimmy Gilligan siger i videoen, så tager han gerne en spiller ud, hvis han kan se, at de ikke kan stå fast på banen.

Skal de unge spillere bryde igennem, så handler det om koncentration, kvaliteter og ikke mindst selvtillid. Og netop troen på egne evner bliver større for academy-spillerne, når de trækker et par Hi-Vis støvler på fødderne, fortæller de. Farverne, opmærksomheden og synlighed gør dem skarpere og mere fokuseret.

nike, fodboldstøvler, nike fodboldstøvler, faver, hi-vis, high vissibility

Med Nikes Hi-Vis kollektion er der ingen fare for ikke at blive set på banen. Og med forskellige knopssystemer er man sikker på at finde en støvle, der passer lige præcis til der, hvor man skal spille. Hvad synes du om Nikes Hi-Vis kollektion? Og hvilken af de fire Hi-Vis støvler er din favorit? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.