Nike Game Over Pack | Fantastiske nye Mercurial-støvler fuldender kollektionen

25.01.2019

Skrevet af Zlatko

For to uger siden lancerede Nike deres første Nike Phantom Venom nogensinde og en helt ny colourway til Phantom Vision, som var starten på Game Over Pack. Nu er Nike klar med resten af Game Over Pack, der giver Mercurial Series et fantastisk look.

Nike Game Over Pack

Nike Game Over Pack handler om: ‘Giv mig bolden og jeg ender kampen’-mentaliteten. De nye Nike-fodboldstøvler vil gøre dig til den såkaldte 'Go to guy’ eller ’girl’, du vil være nummer 1, når kampen skal afgøres, du vil blive den nye Game Killer.

Gave Over Pack er lavet i et skarpt og stilrent look, hvilket transformerer dig til en Game Killler i samme sekund, du tager støvlerne på. For at forstå hvad en Game Killer er, skal vi igennem de 3 stadier af Game Over. Det første stadie kaldes ‘the look’, som er noget, som kun Game Killers har. De ved, hvad de vil på banen, og ved, hvad der forventes af dem. Det er her, de finder deres mål, og sætter sig op til det. ’The look’ gør Game Killers klar til andet stadie, som er: ’the kill’. Målet er sat, Game Killers har deres plan, og nu er det tid til at sætte angrebet i gang. Game Killers afslutter spillet, uden at give deres modstandere en chance for at gøre noget, de afslutter kampen på Game Killer-maner, hvilket leder os videre til det sidste stadie: ’the euphoria’. Det er i dette stadie, hvor Game Killers, dig, bliver hyldet af fansene, mens de fejrer sejren. Det er øjeblikket, som de har ventet på, og lever for at opnå. Bliv en Game Killer i den nye Nike Game Over Pack.

Udforsk den nye Game Over Pack her

Game Over Mercurial Series

Mercurial Vapor og Superfly er begge lavet med et mørkegråt og gult design, hvilket gør en af spillets hurtigste støvler endnu hurtigere end før. Mercurial-fodbodstøvlerne handler om detaljerne, da den strikket konstruktion på overdelen fader fra en mørkegrå farve til en sort sok, hvilket bedst kan ses på Superfly, og dette giver støvlen et dynamisk design. Nike har tilføjet et gult nålestrib-design på siden, der starter fra Mercurial teksten fra hælen. Dette får os fra Unisport HQ til at tænke tilbage på vores egen City Pack-kollektion, hvilket var lavet i et lignende design, og vi kan bekræfte, at det er en vild farve kombination. Jeg kan kun forestille mig, hvordan folk vil stirre på spillets Game Killers, når de eksplosivt løber forbi deres modstandere på banen. Forvent at se nogle af de hurtigste og modigste spillere som Ronaldo, Mbappé, Neymar Jr. og andre Mercurial-atleter rocke denne colourway på banen de næste par måneder.

Fortsætter nedenfor.

Game Over Tiempo

Nike Tiempo Legend er stadig med i spillet, da legender aldrig vil blive glemt, selvom Nike har skiftet deres primære focus på Phantom- og Mercurial Series. Tiempo Legend får også en Game Over-colourway, som har samme design som Mercurial-støvlerne. Tiempo Legend fokuserer på komfort og stil, som siloen altid har gjort, så du kan gøre det Game Over ved brug af stil. Tiempo har også de fede gule detaljer på teksten samt den helt gule sål, hvilket passer fodboldstøvlen helt perfekt. Jeg kan kun forestille mig, at Piqué og Sergio Ramos vil ligne vejspærringer med den alarmerende gule farve, mens de stopper alt, der har retning mod deres mål.

Game Over Phantom Venom og Vision

Vi er allerede blevet introduceret til den nye Phantom Venom-fodboldstøvle og den nye Phantom Vision-colourway, som begge er lavet i en rødlig colourway. Som nævnt tidligere så har de fået en anderledes farve, så man kan se, at støvlerne er placeret i to forskellige Series, og at der er 2 forskellige type spillere. Hvis du er Kevin De Bruyne, Coutinho eller Fran Kirby typen, så tillader Phantom Vision dig at lave præcise afleveringer, der åbner hele forsvaret op. Men er du typen der har brug for mere præcision i sparket, så er Phantom Venom-støvlen, den du skal vælge. Bare kig på hvor nemt Kane, Icardi, Lewandowski og Alex Morgan scorer målene i den nye Venom.

Er du klar til opgaven om at blive den næste Game Killer, så er Game Over Pack tilgængelig hos Unisport lige nu! Besøg vores Nike-fodboldstøvle kategori for at finde dem alle.

Find Game Over-støvlerne her