Det er ikke kun sommeren, der skal fejres, det skal efteråret også, og det har Adidas gjort ved at lancere elegante og farverige udgaver af deres populære støvler. Vi takker tyskerne for det, og viser vores taknemlighed med en helt ny kampagneside.

Det kan siges kort og præcist - vi savner ikke sommeren her i Unisport. Årsag? Med de nye efterårsfarver til vores yndlingsstøvler har der været masser af glæde sig over og varme sig på. Ikke mindst Adidas efterårskollektion, hvor deres mest populære støvler har fået helt nye farver. I en ny kampagne fejrer vi det skønne efterår og kigger nærmere på Adidas' nye støvler.

En af de støvler, som har fået ny farve er Adidas Nitrocharge 1.0. Støvlen er Adidas' seneste silo, men ikke desto mindre, så fik den æren af at kunne iklæde sig Champions League-farverne, hvilket må siges at være lidt af en ære. Den nye farve har også allerede vundet stort indhør blandt verdens bedste spillere, og vi har ved flere lejligheder set Steven Gerrard trække i den elegante røde Nitrocharge.

Den neongule og navy-farvede Adidas F50 Adizero har også fået en lykkelig start på tilværelsen. Foran et fyldt Bernabeu havde Gareth Bale støvlen på fødderne, da han blev præsenteret som verdens dyreste fodboldspiller. Siden dag har et utal af spillere trukket i støvlen, der gang på gang viser, at den kan finde vej til netmaskerne. Også selvom Gareth Bale er ude med en mindre skade.

Masser af mål er der også i Adidas Predator LZ II i den nye blå, orange og hvide farvevariant. Et af dem kom i midtugens Champions League fra en prominent herrer. Arsenals Mesut Özil beviste hvorfor Predator LZ II er en kontrolstøvle, da han scorede et fremragende debutmål i Arsenal-sejren over Napoli. Den blå farve er hurtig blevet en favorit for mange stjerner, og den kigger vi selvfølgelig også nærmere på i kampagnen.

adidas, adidas f50 adizero, adidas nitrocharge 1.0, adidas predator lz II, unisport, unisportstore

Hvis du vil se meget mere til Adidas efterårsfarver til de populære støvler, så kan du hoppe direkte ind på vores nye kampagneside lige her. Hvad synes du om Adidas' efterårskollektion? Og hvilken støvle er din favorit? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.