Den engelske målmandsspecialist fra Sells har en bred tilslutning af verdensklassemålmænd, og både i Premier League, La Liga og Champions League ser man jævnligt Sells' handsker i spil. 3 af Sells' profiler har givet en lille Instagram-hilsen til os - se hvem her.

Victor Valdes, Anders Lindegaard og Ben Foster - det er navne, de fleste fodboldfans kan nikke genkendende til, og vi blev rigtig glade, da vi fik en hilsen ind fra netop de tre Sells-keepere.

ALT_TAG

Alle tre har spillet for deres landshold, i Champions League og bidraget til at vinde medaljer, og spiller på det allerhøjest niveau. Går du med en drøm i maven om at blive lige så god, og vil du gerne trænes af nogle af Danmarks bedste målmandstrænere? Så kan du stadig nå at komme med på Unisport Keeper Camp, hvor du kan få træning på eliteniveau og løfte dit spil - og hvem ved, så får vi måske også en hilsen fra dig om nogle år?

En af Sells' seneste signings er spanske Victor Valdes, og Barcas målmand smed en lille hilsen afsted til os i tirsdags, hvor Barcelona om aftenen spillede mod Celtic i Champions League.

Valdes begyndte at stå med Sells-handsker i denne sæson efter et par sæsoner med brasilianske Penalty, og spanieren står med Sells Axis 360 Aqua, som takket være være Surround Cuttet giver et lækkert fit og samtidig har en fænomenal gribeevne i vådt føre grundet brugen af Adhesion Ultra-latexen.

Er Valdes' Sells Axis 360 Aqua noget for dig? Så kan du få dit eget eksemplar her - kun 749,- kr.

Og OK, det kan godt være at Valdes ikke helt ramte udtalen af .dk helt i skabet, men en hilsen fra en af de mest vindende målmænd de sidste mange år skal man bestemt ikke rynke på næsen af. Gracias, Victor!

Engelske Ben Foster har været en del af Sells' line-up i mange år efterhånden, og har haft mærket som en tro følgesvend på sine eventyr i Manchester United, Watford, Birmingham og West Bromwich Albion.

Foster holder da også fast i sine Sells Wrap-handsker og Roll-Finger cuttet, som han sætter stor pris på takket være den større latex-overflade og følelse af altid at have greb - og englænderen står pt. i den seneste udgave, Wrap VII Aqua, som har fået øget fleksibilitet og en endnu bedre gribende latex i vådt føre.

Kunne du også godt tænke dig et par Sells Wrap VII Aqua? Så kan du sikre dig dit eget par lige her - kun 649.- kr.

Ben Foster er desværre ude med en skade i foden lige nu, men det forhindrede ikke West Brom-keeperen i at sende en hilsen mod det danske og Unisport - og vi takker, bukker og sender en hilsen tilbage med håbet om snart at se Foster på banen igen.

Danske Anders Lindegaard er en anden prominent herre, der står i engelske Sells, og Manchester United-keeperen lader da også til at være blevet rigtig glad for sine handsker.

Lindegaard står i Sells' Wrap VII Elite Exosphere, som tilbyder en utroligt lækker komfort på hånden samt en glimrende mobilitet. Ydermere har Exosphere inkorporeret Outlast-teknologien, som sørger for at temperaturregulere på bedste vis og derfor holde fokus hvor den skal være - på redninger.

Lyder Sells Wrap VII Elite Exosphere som noget for dig? Så kan du få handsken lige her - til blot 799,- kr.

Som både d'herrer Foster og Valdes havde Lindegaard også et lille shoutout til Unisport-drengene, hvilket vi naturligvis altid er glade for. Tak, Anders!

Netop Anders Lindegaard har på sine ture med landsholdet haft fornøjelsen af at blive trænet af Lars Høgh - og nu kan du også få muligheden. Du kan nemlig stadig nå at komme med på Unisport Keeper Camp og få træning på eliteniveau af Lars Høgh og hans dygtige team.

Du kan læse meget mere om Unisport Keeper Camp og tilmelde dig lige her.

ALT_TAG

Drømmer du om en dag at blive lige så god som Valdes, Foster og Lindegaard og spille på allerhøjeste niveau? Så håber vi at se dig på Unisport Keeper Camp. Skal du med? Del meget gerne dine tanker om de tre målmænd og deres handskevalg med os i boksen herunder.