Nye fodboldstøvler | Få det fulde overblik over de seneste lanceringer hos Unisport

23.01.2019

Skrevet af Zlatko

De seneste par uger har været pakket med nye fodboldstøvler, innovationer og teknologier. Men er du faret vild i lancerings-junglen, så skal du bare læse med i denne her ’guide’ over lanceringer.

Nike-fodboldstøvler

Nike har haft noget af en start på året med lanceringen af den nye Nike Phantom Venom, hvilket er pakket med de seneste innovationer til spilleren, der ønsker præcision i sit spil. Phantom Venom tager over for Hypervenom, samtidig med at den bliver en del af Phantom Series, da Nike fokuserer på at han Phantom- og Mercurial Series i fremtiden.

Lær mere om Phantom Venom her

Phantom Venom og Vision har været de 2 Nike-fodboldstøvler, som har været mest i fokus de sidste par uger, hvilket er nemt at forstå, når man kigger på de fede farver. Den fulde Phantom Series kommer til at være i en fuld rød-colourway i første omgang, hvilket får Harry Kane og Alex Morgan til at stå frem på banen, imens Coutinho og Fran Kirby kommer til at dominere banen med deres skarpe Vision.

Nike Phantom Venom introducerer nye innovative teknologier som Strike Zone, hvilket er inspireret af golfkøller, som giver dig et godt spark. Rammer du bolden forkert, så vil disse blade på støvlen hjælpe med at holde bolden nede så meget som muligt. Nike har også tilføjet en ’Honeycomb’ mikrotekstur på snuden, der giver en avanceret boldkontrol, mens TPU-’øer’ er placeret på Hyperreactive-sålen, så du får mere stabilitet på midtfoden og mere fleksibilitet ved tæerne. Phantom Venom inkluderer en fuld Flyknit-overdel med integreret Flywire-kabler.

Game Over Pack er ikke fuldendt, uden at inkludere Mercurial Series og Tiempo Legend, som begge har fået en mørkegrå colourway med gule detaljer. Denne kombination kan være en af de bedste, som Nike har lavet til deres Mercurial- og Tiempo-støvler i et stykke, og den kommer helt klar til at fange folks opmærksomhed, når du flyver forbi modstanderne med din eksplosive fart, eller kontrollere kampen med en premium touch og komfort.

Se alle de nyeste Nike-fodboldstøvler her

adidas Exhibit Pack

adidas er også klar med deres seneste Exhibit Pack, hvilket klæder adidas-fodboldstøvlerne i nogle iøjnefaldende farver. Spillets creators: Salah, Bale, Messi, Dybala, Pogba og resten af adidas-holdet bliver helt klart synlige på banen, når de går i gang med at lave deres udstillinger på de allerstørste stadioner i verden. X 18+ kommer med en rød og blå colourway, hvor Skeletalweavet er lavet med en flot sølvagtig farve ligesom den super skinnende sål. Predator 19+ kommer i en klassisk Konge blå og sølv farve. Bevæger vi os over til Nemeziz 18+, så er den lavet i en flot neonfarve, og kan muligvis være den bedste støvle fra Exhibit Pack sammen med X-støvlen. Nemeziz har derudover 3 blå striber på siden og en vild sål, der tager støvlen til nye højder. Husk at du kan købe Predator 19+ og Nemeziz 18+ til en bedre og mere fordelagtig pris, som nu er på 2199 DKK!

Se alle de nyeste adidas-fodboldstøvler her

Fortsætter nedenfor.

PUMA Power Up Pack

Lige som Nike så er PUMA ikke kun klar med en ny colourway, men også med en komplet ny støvle, Future 19.1, imens PUMA ONE er blevet opdateret.

Læs mere om PUMA Power Up her

Det handler om New Levels, når det angår PUMA-fodboldstøvler , da de har lanceret deres seneste Future 19.1. Nogle af de mest dødbringende angribere i verden: Griezmann, Suárez og Reus kommer alle til at spille i denne innovative fodboldstøvle. Future 19.1 er lavet med et omdefineret system, der kombinerer det populære NETFIT og et 3D Havoc Frame. Alt dette er blevet gjort muligt ved at kombinere elementerne i et strikket evoKNIT Pro-overdel, hvilket giver et bedre pasform, bold modtagelse, touch og stabilitet. Men du får også muligheden for at snøre støvlerne, lige som du vil, så de passer din spillestil.

PUMA ONE 19.1 er kun blevet opdateret meget lidt, da det er navnet og udseendet, som har ændret sig mest. PUMA ONE vil fra nu af også blive kaldt 19.1 som Future-støvlen, og vil stadig fokusere på FIT, FAST og FEEL, så alle aspekter af ens spil bliver perfektioneret. FUSEFIT-teknologien og evoKNIT-sokken tilbyder dig endnu flere snøremuligheder, som hjælper med at give en bedre komfort, lockdown og bevægelighed. RAPIDSPRINT-sålen giver en letvægts følelse, da den reducerer støvlens vægt, hvilket gør det nemmere for dig at nå din topfart.

Se alle de nyeste fodboldstøvler her

New Balance Furon og Tekela

New Balance ville også være en del af lanceringsræset, og de lancerede deres seneste colourway til New Balance-fodboldstøvlerne. Dette var ikke det eneste de lanceringer de, da den nye Furon 5 også blev lanceret.

Læs mere om den seneste Furon 5

New Balance Furon 5 er lavet til den ustoppelige spiller, og teknologier på den nye New Balance Furon vil give dig alle de fordele, som du skal bruge for at nå din topfart på ingen tid. Furon 5 er lavet med en såkaldt high traction toe off area og multi-zonal-sål, så du kan accelerere hurtigere, imens du får et bedre greb i banen. Derudover får du også en zonal support Fantomfit og et Hydraskin-touch membran, der giver et fantastisk lockdown. New Balance introducerede også en fed colourway, som Tekela 1.0 også bliver iklædt, samtidig med at den har fået en af de vildeste såle i år, indtil videre…

Se alle de nyeste New Balance-støvler her

Forhåbentlig kan dette hjælpe dig igennem de mange lanceringer, som de forskellige brands har lanceret. Er du interesseret i at se mere til støvlerne, så kan du tjekke dem alle ved at klikke dig videre via linket forneden.

Se alle de nyeste fodboldstøvler her