Adidas har givet deres legendariske fodboldstøvle Copa Mundial en helt ny farveopdatering. Nu fås den ikoniske klassiker også i hvidt, og vi har taget et kig på den gamle kendings helt nye farver lige her.

Hvis der er noget, der rimer på klassisk, så må det være Copa Mundial. Okay, måske vi skulle blive lidt bedre til at rime, men under alle omstændigheder så er Adidas Copa Mundial en ikonisk og legendarisk støvle i sin egen liga. Verdens mest sælgende fodboldstøvle nogensinde taler jo sit tydelige sprog, og nu er der landet en helt ny farveopdatering til Copa Mundial-fanatikerne.

Er den nye, hvide Copa Mundial noget for dig? Så kan du sikre dig et par lige her - kun 1.274,- kr. med hurtig levering.

Det bliver en hvid farve, som kommer til at klæde Adidas Copa Mundial. Det er ellers sjældent, at der bliver ændret nævneværdigt, på Adidas Copa Mundial. Mens andre støvle-siloer bliver lanceret i sprudlende og eksplosive farver, så har Copa Mundial traditionelt holdt sig til den klassiske sorte farve med de ikoniske tre Adidas striber i hvidt. Men nu har Adidas altså vovet pelsen og laver en anelse om på Copa Mundial.

At ændre på Copa Mundial er lidt af et sats, for man kunne jo komme til at fornærme nogle af de traditionalister, der sværger til at en Copa Mundial skal være sort. Sådan som den plejer at være det. Men for at berolige de traditionelle Copa Mundial fans, så er der faktisk ikke lavet meget om på Copa Mundial. Faktisk har Adidas blot byttet om på farverne, så det der før var sort er blevet hvidt og omvendt.

Det kan måske undre nogen, at der ikke på samme måde bliver lavet om på Copa Mundial, som der gør på andre støvler. Men det skyldes uden tvivl, at Adidas med Copa Mundial har kreeret en sand vinder-støvle, som måske ikke er verdens letteste med over 300 gram, men som tilgengæld yder på allerhøjeste niveau, når det kommer til komfort og touch på bolden.

Overdelen på Adidas Copa Mundial er et meget lækkert kængurumateriale, som sidder tæt på foden og samtidig giver et meget smidigt og komfortabelt fit i støvlen. Læderet udvider sig efter ens fod, og det gør, at man efter et par gange har en støvle, som er direkte formet efter ens fod.

Det lækre kænguruskind er ikke kun godt for komforten. Det føles samtidig enormt præcist på bolden, og det giver et sumblimt touch. Når nogen mennesker ikke vil have støvler med andet end læder på overdelen, så er det måske Copa Mundial, der kan have fremprovokeret denne holdning. Der er i hvert fald ikke nogen tvivl om, at overdelen er designet til at kæle for bolden.

Komfort er uden tvivl nøgleordet ved Copa Mundial, og det er vel de færreste, der ærligt kan sige, at de synes at Copa Mundial er ukomfortabel at spille med. En af hemmelighederne bag den gode komfort er også den teknologisk udviklet EVA indersål, der giver stødabsorbering og tilpasser sig til ens fod. I tæt samarbejde med kængurulæderet er det opskriften på en fodboldstøvle, der føles virkelig rar at have på fødderne.

Et af de centrale elementer ved en fodboldstøvle er evnen til at stå fast på banen. Og det kan bestemt med denne Adidas Copa Mundial. Med de ikoniske ronde knopper har Adidas ikke ændret nævneværdigt på et knopssystem, som er udviklet til at man ikke glider rundt på banen men har et godt greb i græsset.

Er den nye, hvide Copa Mundial noget for dig? Så kan du sikre dig et par lige her - kun 1.274,- kr. med hurtig levering.

Selvom Adidas Copa Mundial har fået en elegant ny hvid farve, så er det stadig den samme klassiske støvle, som vi kender det så godt. Utallige spillere har igennem tiden spillet i Adidas Copa Mundial, og nu er der også mulighed for at iklæde sig den ultimative klassiker i en elegant hvid farve.

Adidas Copa Mundial er uden tvivl en klassiker. Verdens mest solgte støvle nogensinde taler sit tydelige sprog, og nu har den ikoniske støvle fået ny farve. Hvad synes du om Adidas Copa Mundials nye farve? Og hvad kan du bedst lige ved Copa Munidal? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.