Hvis man er på jagt efter tape, der kan holde fast, så er det Premier Sock Tape, man skal på udkig efter. Designet og udviklet til at holde benskinner og sokkerne på plads har Premier Sock Tape hurtigt fået en fast plads på de professionelles fødder, og i en ny kampagne tager vi et nærmere kig på det avancerede tape.

Det har været en videnskab i flere år: Hvordan holder man bedst ens benskinner og strømper fast? Løsningerne har i de senere år været mange og meget forskelligartede, men på det seneste har Premier Sock Tape erobret markedet med deres avancerede og teknologisk udviklet strømpe og benskinne tape, og i en ny kampagne kigger vi nærmere på det popoulære strømpetape.

Strømpetapen foretrækkes allerede af 13 Premier League klubber, der hver weekend snører strømpe- og benskinnetapen fast på fødderne, inden de går ind på grønsværen hvor op mod 70.000 tilskuere venter dem. Med tilskuernes forventningsfulde øjne rettet mod dem er der ikke plads til at fejle, og derfor nytter det heller ikke, hvis benskinnerne glider rundt i strømperne. Det er folkene bag Premier Sock Tape klar over, og derfor har de lavet en omgang strømpetape, som selv under de sværeste forhold ikke fejler.

Med Premier Sock Tape Pro Wrap får man et stykke strømpetape, som man faktisk kan bruge direkte på benet. Det skyldes, at materialet er udviklet til kun at klæbe mod sig selv, og det giver en muligheden for ikke at blive hæmmet i ens fodboldspil. Undervejs i kampen mærker man faktisk slet ikke, at man bruger tape til at holde ens benskinner på plads, og det er nok derfor, at David Silva, Joe Hart, Neymar, Gareth Bale, Steven Gerrard og flere andre bruger Premier Sock Tape.

Som det hører sig hjemme for en god omgang strømpetape, så fås Premier Sock Tape selvfølgelig i et sandt orgie af farvekombinationer. Så hvad enten man spiller i blå, røde, sorte, hvide eller grønne strømper så er der selvfølgelig en rulle strømpetape, som matcher ens holds farver.

På vores kampagneside kan du gå på opdagelse i Premier Sock Tape, og finde ud af mere om dette populære og teknologisk avancerede strømpe- og benskinnetape. Du finder kampagnesiden ved at klikke på banneret her ovenover.

Premier Sock Tape, premier tape, pst, premier sock tape pro wrap, premier sock tape pro, unisport, unisportstore

Premier Sock Tape er særdeles populært, og det foretrækkes allerede af en række af verdens absolut førende klubber heriblandt 13 Premier League klubber. Hvad synes du om Premier Sock Tape? Og hvordan kan du bedst lide at holde benskinnerne fast? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.