Fodboldpassioneret teamleder til kundecenteret

14.01.2019

Skrevet af Zlatko

Vi søger lige nu en ny teamleder til vores webshop. En som vil være med til at udvikle Unisport mod nye mål, elsker fodbold og har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldbutik.

Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi lanceret lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland og servicerer resten af verden med et internationalt site. Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag. Du kommer til at arbejde seriøst side om side med dygtige og entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

Vores vision er at inspirere og gå i dialog med football obsessed teens, og levere en integreret online og offline shopping oplevelse. Premium i alle berøringsflader.

Du kommer til at arbejde fokuseret og seriøst side om side med dygtige, entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

Vi forestiller os at du er interesseret i ledelse, og ønsker at skabe resultater med et ungt og fodbold passioneret team. Du elsker fodbold og ved alt om det udstyr du har i din taske.

Derudover skal du kunne formulere dig glimrende på skrift, da du dagligt har kontakt til vore kunder.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra sportsbranchen samt erfaring fra en lignende stilling.

Stillingen

Det er en fuldtidsstilling med typiske arbejdstider mellem 9-17, dog skal man også have fleksibilitet. Du får ansvar for vores danske kundeservice, og skal sikre dig top præstationer fra alle medarbejdere

Du får en bred vifte af arbejdsopgaver. Dine vigtigste af slagsen bliver at servicere vore kunder pr. telefon, mail og via vores online chatsupport. Dog vil daglig ledelse og planlægning og rekruttering også fylde meget i stillingen.

Vi forventer at du

 • Er super fodboldinteresseret.
 • Har et solidt kendskab til fodboldudstyr.
 • Har et højt serviceniveau.
 • Er mødestabil.
 • Er seriøs, ansvars- og målbevidst.
 • Er fejlfri i skriftlig og mundtlig dansk og kan formulere dig godt.
 • Har stærk erfaring i brugen af PC.
 • Straffeattesten skal medbringes til samtalen
 • Ansøgning og andre oplysninger

  Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og cv straks til job@unisport.dk og mærk mailen Ansøgning – Country Coordinator

  Skriv hvem du er, hvad du kan og hvorfor du er den bedste til at servicere vore mange daglige besøgende. Din ansøgning skal emme af, hvorfor du skal inviteres til jobsamtale hos os. Så hvad venter du på? Send din ansøgning med det samme. Har du nogle spørgsmål til stillingen så kan du skrive en mail til mva@unisport.dk

  Arbejdssted:

  Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.

  Tiltrædelse:

  Straks og ansøgningerne besvares løbende.