Hersk over street- og indendørsbanerne med Nike MercurialX CR7 'Savage Beauty'

03.11.2015

Skrevet af Mathias

Til at styre streetfodbolden, eller indendørsbanerne har du brug for en sko der er en konge værdig. Nike har nu givet deres MercurialX model farvevarianten fra kongen af Madrids signaturstøvle og introducerer her Nike Mercurial CR7 ‘Savage Beauty’. Få et nærmere kig på den nyeste tilføjelse til Nikes imponerende udvalg af indendørs- og streetfodboldsko.

Designet er inspireret af Cristiano Ronaldos hjemø, Madeira, og selvom vejret på vulkanøen er godt nok til man aldrig behøver at spille på andet end græs, så sørger Nike for at alle os i de lidt koldere klimaer får lov til at nyde det nye ‘Savage Beauty’ design alligevel.

IC modellen, som er den sål den nye Nike MercurialX CR7 ‘Savage Beauty’ er lavet med, er lavet til futsal, indendørs- og streetfodbold. Det er derfor næsten lige meget hvilket underlag du foretrækker at lave panna på dine venner på, fordi Nike har det dækket ind.

Hvis du leder efter den nye Nike MercurialX Proximo CR7 ‘Savage Beauty’ IC, så finder du den lige her - kun 1299,-

Ligesom CR7 når han spiller i de allerstørste kampe, så skal intet holde dig tilbage, når du hersker over det hurtige small-sided game. Er du lige så oppe og køre over det nye lava-inspirerede design som mig?