For nylig var vi i Paris og deltage i Nikes Hypervenom Knockout Paris-turnering, hvor unge spillere fra mødtes til en test på smidighed og teknisk i hold af 3. Her dukkede Zlatan Ibrahimovic også op og overværede eventet - og den sammenhæng fik vi et eksklusivt interview med PSGs svenske stjerne.

Zlatan Ibrahimovic i sig selv behøver ingen introduktion - og da svenskeren dukkede op i Paris gik der nærmest et sug gennem både deltagere og arrangører. Zlatan var i huset.

VIDEO

Den svenske verdensstjerne var kommet for at overvære turneringen, hvor utroligt mange dygtige spillere mødtes for at vise deres evner i en turnering, der trækker på mange elementer fra street fodbold.

Har du set vores video fra Hypervenom Knockout-eventet? Tjek den ud her

Netop streetfodbolden har Zlatan et godt forhold til, da han selv voksede op med den, og han gav derfor også et par gode råd videre til deltagerne om at blive ved med at tro på sig selv og arbejde for at få gennembruddet.

Efter at have overværet turneringen fik vi muligheden for at sætte os ned med Zlatan selv til et eksklusivt interview, hvor vi talte med PSG-bomberen om hans Hypervenoms, Knockout-turneringen samt om, hvad Zlatan ser ske efter sin fodboldkarriere. Netop snakken om Hypervenom var kuriøs, da Zlatan i weekenden igen spillede i sine Vapor IX - men nu må vi se hvad han ender med at spille i.

“Eventet har været spændende at være til, og især det her med, at man ser ting som man ikke ser på den normale fodboldbane kan jeg godt lide. Jeg voksede også selv op i miljøet, og det er de kommende stjerner vi ser her,” sagde Zlatan bl.a. om eventet.

Vi var naturligvis også nødt til at høre Zlatan lidt om skiftet til Hypervenom, som han hoppede over i efter at have været Mercurial Vapor-mand i mange år, og det lød generelt til at svenskeren var ret godt tilfreds med sine nye støvler.

“Mit favoritområde er nok pasformen, og de sidder rigtig godt på foden og passer til den måde jeg spiller på. Jeg plejede at spille i Mercurial, som fuldstændig handler om fart. Men nu er jeg blevet ældre og spiller på en anden måde,” sagde Zlatan med et kækt smil.

Du kan se hele interviewet her over og høre meget mere om, hvad Zlatan havde at fortælle os i vores eksklusive snak med svenskeren.

OK, indrømmet - vi var en lille smule mundlamme efter mødet med Zlatan, som med sin aura og rappe replikker var en oplevelse at møde. Hvad synes du om de ting, Zlatan fortæller - og hvad kan du bedst lide ved din Hypervenom? Del dine tanker med os i boksen herunder.