I weekenden tørner Manchester City og Manchester United sammen i en længe ventet kamp, og i den forbindelse tog Usain Bolt sig tid til at give Citys stjerneangriber, Sergio Agüero, en helt unik træning i at blive hurtigere - men det var ikke med helt reelle hensigter...

Puma har lavet en lille sjov teaser-video inden søndagens Manchester-derby, hvor verdens hurtigste mand og store Manchester United-fan peger Sergio Agüero ud som Citys farligste kort. Derfor satte han en træningsseance op, hvor han foregav at ville hjælpe den hurtige City-angriber til at blive endnu hurtigere. Det var dog ikke helt Bolt's plan...

Hvis Puma evoSPEED er noget for dig, kan du få dit par her - kun 1.299,- kr.

Bolt havde nemlig kun ét for øje; at køre Agüero træt inden derby-kampen, og han var derfor med vilje helt overdrevent ringe, så den lille argentiner kom ud at løbe en masse. Heldigvis for City var Agüero ikke sådan at gøre træt.

Efter den improviserede træningssession sagde Agüero med et glimt i øjet, at "Usain var forfærdelig i starten, men det gik hurtigt op for mig at han bare prøvede at gøre mig træt. Da han startede med at spille var han faktisk ret god. Ikke god nok til at spille for City - men måske han har en god chance for at komme på Uniteds hold."

"Sergio har givet United masser af problemer igennem tiden, så jeg tænkte at jeg lige ville kigge forbi og se om jeg kunne gøre ham træt inden kampen på søndag. Det viser sig dog at han er i ret god form, og han imponrede mig faktisk. United er nødt til at tage ham ud af kampen, men det er jeg sikker på de kan gøre og høste 3 point," sagde Bolt bagefter.

Hvis Puma evoSPEED er noget for dig, kan du lige som Agüero få dit par her - kun 1.299,- kr.

På søndag går det ned i Manchester, hvor City tager imod United, og hvor Sergio Agüero i sine nye Puma evoSPEED skal stå overfor Puma-kollega Nemanja Vidic i forsvaret. Hvem kan sende en sejrs SMS til den anden efter kampen? Bolt eller Agüero?