adidas Archetic Pack | Preseason har aldrig set så godt ud

07.01.2019

Skrevet af Zlatko

Et nyt år er startet, og det betyder, at det er tid til nye preseason forberedelser. Vi er noget tiden for blackout-støvler, og adidas er klar til at præsentere deres bud blackout-støvler med den nye Archetic Pack.

adidas Archetic Pack

Vinterens mørkeste tidspunkt er så småt ved at vise sig selv frem, og dette er noget, man især ser i starten af et nyt år. Den mørke tid er der, hvor du skal tage dit preseason game til nye højder. Det er i disse mørke tider, hvor blod, sved og tåre bliver lavet om til resultater, som oplyser banen.

adidas er klar med deres Archetic Pack, hvilket tager dig med ned til et dunkelt og mystisk univers. Archetick Pack udstyrer adidas-fodboldstøvlerne med en flot kulsort colourway og fantastiske detaljer, hvilket er inspireret af utrolige Antarktis. Begynd det hårde arbejde i skyggerne og bliv bedre dag for dag lige i tide til at bryde igennem og afgøre kampene. Vær holdets arkitekt og skab din egen succes med adidas’ Archetic Pack. Forresten vidste du godt at adidas-støvlerne har fået endnu bedre priser? Læs mere om dette i bunden af bloggen!

Archetic Pack Predator og X

Predator 19+ er lavet med et koldblodigt look. Blackout-colourwayen har røde detaljer på både Sockfit-konstruktionen, Primeknit-overdelen og alle adidas-detaljer, hvilket givet støvlen et ægte Predator-stemning. Predator 19+ har stadig den opdateret Controlskin på den yderste del af støvlen, hvilket forbedrer dit touch og kontrol, hvilket giver dig muligheden for at kontrollere bolden i alt slags vejr.

adidas Archetic Pack X 18+ er inspireret af de koldeste områder af Antarktis. Blackout-colourwayen indeholder iskolde detaljer på hælen, sålen og adidas-detaljerne. Brug din ekstreme og eksplosive fart til at sprinte forbi modstanderne, mens du fryser dem til is, så de ikke kan nå at reagere på dine bevægelser. adidas X 18+ indeholder et revolutionært og strækbart materiale, som tilbyder den bedst mulige lockdown og stabilitet. Den snøre løse design optimerer den eksplosive fart gennem en low cut silhuet.

Fortsætter nedenfor.

Archetic Pack Nemeziz og Copa

adidas Archetic Pack Nemeziz 18+ tager det bedste fra begge verdener, da den kombinerer både blå og røde detaljer. 360Agility Bandage System er primært lavet i en rød og sort combination, mens enkelte blå detaljer er tilføjet til overdelen. De velkendte 3 Striber på siden og sålen tilbyder en god blanding af farverne i detaljerne. Hvis du virkelig ikke kan få nok af blackout-fodboldstøvler, ligesom mig, samtidig med at støvlerne har lidt farver, så er det dem her, du skal vælge!

Vi må ikke glemme Copa 19+, og vi må bare sige, at denne colourway er bare perfekt til Copa 19+. Læder fodboldstøvler og blackout fejler bare aldrig, og så har adidas også tilføjet iskolde detaljer på den super skinnende sål, så man kan ikke rigtig andet end elske den. adidas har også gjort de 3 Striber på siden selvlysende, hvilket er fedt, når man løber rundt på banen mens stadion lysene lyser støvlerne op. Copa 19+ er stadig en af de nyeste fodboldstøvler på markedet og tilbyder nogle innovative teknologier som: Fusionskin, X RAY Vamp og en super blødt kængurulæder-overdel, hvilket har revolutioneret støvlens DNA.

Som noget nyt lancerede adidas den nye Copa med en snøre løs overdel. Du kan dog stadig købe 19.1-versionen med snørebånd, hvis du ikke kan undvære dem. Er du endnu mere klassisk, så kan du stadig få den ikoniske Gloro-støvle med en pløs. adidas har tilføjet en 19.2-version i en Gloro-udgave, hvor du får den klassiske pløs, som man så på Beckhams støvler i de gode gamle dage.

Nye priser på nogle af de bedste fodboldstøvler

Denne nye Pack er en del af de nye priser, hvilket betyder at du kan få de meste populære og innovative fodboldstøvler til en mere fordelagtig pris. Lad os hurtig løbe gennem priserne, så du kan få et bedre overblik over ændringerne. Predator 19+ er blevet opdateret, hvilket betyder, at du kan få en endnu bedre fodboldstøvle til en endnu bedre pris, som nu er på 2199 DKK. Før i tiden havde Predator 18+ fodboldstøvlen en pris på 2299 DKK. Kigger vi på Nemeziz-siloen, så har Nemeziz 18+ fået en ny pris på 2199 DKK, hvor Nemeziz 17+ kostede 2299 DKK. En af de mest populære fodboldstøvler på markedet, X 18+ koster 2199 DKK, hvor X 17+ kostede 2299 DKK. Alt i alt er dette gode nyheder, da du får endnu mere innovative teknologier til en bedre pris, hvilket gør, at du kan løbe lige så hurtig som Salah, kontrollere kampen som Pogba eller score målene som Messi.

Archetic Pack er tilgængelig hos Unisport fra i dag, så hvis du har brug for preseason-støvler, er Archetic Pack, dem du skal have.

Find alle Archetic Pack-fodboldstøvlerne her