Der er ingen tvivl om, at Nike med deres Hi-Vis kollektion vakte opsigt med friske og vovede farver - og vanen tro fortsætter de trenden i deres FC247-sko med endnu en omgang excentriske farver, der bestemt vil vække opsigt på gader og fodboldbaner verden over.

Fodbold er meget mere end spillet på grønsværen inden for kridtstregerne - og i alle afkroge af verden bliver der spillet fodbold, hvad end det er indendørs, på kunstgræs eller på gaden. Uanset underlag ruller bolden 24/7. Til netop det formål - fodbold 24/7 - har Nike skabt 3 forskellige sko, der hver især er optimeret til de mest populære underlag.

Således har Nike skabt deres FC247-kollektion, hvor topmodellerne hedder Bomba Finale II, Elastico Finale II samt Lunargato II. Bomba er lavet til kunstgræs, Elastico til indendørs spil og Lunargato II er designet til at spille på gaden.

Nike Lunargato II skal du have på fødderne, når du skal ned i gården og spille street-fodbold. Det er en støvle, som er født til at være hurtig, adræt og til at styre de små driblinger, de hurtige retningsskift og den overlegne boldkontrol til hver en tid.

Lunargato II har fået en ny gang farve, som bestemt er den mest vovede hidtil - i en stærk neongrøn og pink er der ingen tvivl om, at der vil blive lagt mærke til skoens ejermand på streetbanerne. Lunargato II er den mest slidstærke af FC247-skoene, og perfekt til gaden med masser af attitude.

Når du spiller på asfalt er det vigtigt med god boldkontrol, og den lækre forfod af gedelæder tillader netop dette - samtidig med at komforten er helt i top. Midterfoden og hælen er lavet af Nikes superlette mesh-materiale Hyperfuse, som sikrer en god ventilation til din fod - og i sålen giver Nikes stødabsorberende materiale en glimrende komfort.

Du kan allerede nu forudbestille Nike Lunargato II lige her med en forventet levering i starten af oktober - priser fra 594 kr.

I den helt modsatte ende af farveskalaen ligger Bomba Finale II, der har fået en mere nedtonet, sort opdatering - men stadig med NIKE skrevet i opsigtsvækkende gul på siden. Det er klart. Bomba Finale II er designet til brug på kunstgræs, og er derfor lavet til både at være holdbar og give et godt touch på bolden.

Ligesom vi ser det på Nikes splinternye Hypervenom er Bomba Finale II lavet af NikeSKIN, der er et enormt let, fleksibelt og åndbart mikrofibermateriale. Det er ekstremt tyndt, og giver derfor både et virkelig tæt, smidigt fit samt en utroligt præcis føling med bolden. For lige at runde overdelens imponerende specifikationer af, er den også lavet med All Conditions Control.

Helt centralt ved Bomba Finale II er knopsystemet; Omkring forfoden har Nike placeret en række koniske knopper, der skal hjælpe i de hurtige rotationer på banen og dem har de kombineret med aflange, blade-lignende knopper, der griber godt i banen, når der skal accelereres.

Du kan allerede nu bestille Nike Bomba Finale II lige her - priser fra 679 kr.

Bevæger vi os inden døre til de bonede trægulve er Nike Elastico Finale II en fodboldsko, som er designet til den teknisk stærke spiller, der elsker at lave snævre små driblinger og hele tiden have den maksimale føling med bolden, der gør, at man kan overliste modstanderne.

Elastico Finale II holder sig naturligvis heller ikke tilbage med de nye farver, og er helt i tråd med Vapor IX og Hypervenom Phantom blevet udstyret med en Lilla/Neongrøn farvevariant, der uden tvivl vil skabe masser af opmærksomhed - og du skal være hurtig på fødderne, hvis du vil bære dem!

Skoen er ligesom Bomba Finale II lavet med NikeSKIN på overdelen, men dette er så tyndt, at man nærmest kan se igennem for at give en bedre åndbarhed. Det griber dog stadig godt i bolden, og Elastico er derfor perfekt til indendørs, hvor der oftest spilles hurtigt og på små områder.

Skoens underdel har også været i fokus for Nike i udviklingsfasen. Nike har hørt spillernes bønnerne efter bedre greb på indendørs baner og et forbedret greb i bolden, når der dribles med sålen. Nike har designet en ydersål, der kombinerer sildebensmønstre og prikkede områder, der sikrer et sublimt fodfæste.

Du kan allerede nu forudbestille Nike Elastico Finale II lige her med en forventet levering i starten af oktober - priser fra 595 kr.

Der er ikke tvivl hos os i Unisport - der er gang i de nye FC247-farver, og vi ser frem til at få gang i fodboldspillet lige meget hvor vi befinder os (næsten). Hvad siger du til de nye farver til FC247-kollektionen? Skal du have en af skoene på fødderne? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.