Unisport søger SoMe-praktikant

21.12.2018

Skrevet af Frederik

Fodbold er mere end bare en sport. Det er en livsstil. Vi kalder det #unisportlife, og det repræsenterer kærligheden til fodbold og dens evne til at føre folk med samme passion for spillet sammen. Vi lever og ånder for fodbold, og har du det på samme måde, skal du læse med her.

SOCIAL MEDIA-PRAKTIKANT HOS UNISPORT

Unisport søger lige nu en kreativ og hårdtarbejdende sjæl med passion for social media og content marketing. Du vil være tilknyttet vores interne content-afdeling, og du vil, i samarbejde med Unisports Content-team, få muligheden for at udvikle dine kompetencer inden for social media og content marketing. Det er Unisports mål at give vores praktikant så meget viden som muligt, hvilket skal resultere i et praktikophold fyldt med ansvar og muligheder.

HVEM VI ER

Unisport er en af Europas førende online retailers af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet fodboldudstyr. Udover at sælge fodboldudstyr er Unisport også en global medieplatform med fokus på fodboldrelateret content og har et fællesskab på mere end 2,5 millioner følgere på de sociale medier, herunder Instagram, Facebook og YouTube. Unisport er lokaliseret i København og har i over 20 år leveret den bedste online service til både spillere og fans i hele verden. Udover vores Flagship Store i København, tilbyder Unisport lokale hjemmesider i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig – yderligere leverer vi produkter til resten af verden via unisportstore.com.

DINE ANSVARSOMRÅDER

I tæt samarbejde med vores Content-specialister vil dit mål være at vækste vores social media konti, herunder Instagram og Facebook. Du vil bl.a. have ansvar for og/eller hjælpe til med:

  • - At producere indhold til vores forskellige SoMe-platforme – lige fra bestilling af billeder, videoproduktion, til grafiske elementer, knivskarpe captions, GIF’er mm.
  • - At reagere på begivenheder fra fodboldverdenen og eksekvere content, der relaterer sig til disse.
  • - At formidle teknisk betonede nyheder om de seneste fodboldinnovationer i en underholdende og casual tone på vores blog. Både på dansk og på engelsk.
  • - At viderebringe komprimeret og indsigtsfuldt content til vores velkendte microsites.

FORVENTNINGER TIL DEN KOMMENDE PRAKTIKANT

  • - Du har en personlig kærlighed til fodbold og fodboldstøvler og ser altid fodbold i weekenden og følger altid med i de største fodboldkampe.
  • - Du har en passion for sociale medier og har et godt kenskab til og er meget aktiv på bl.a. Instagram og Facebook.
  • - Du har gode skriftlige kommunikationsevner. Flydende engelsk er påkrævet.
  • - Du er kreativ og innovativ med en attitude, der stråler af gåpåmod, har et positivt sind og er villig til at lære.
  • - Vi tænker, at du er i gang med en uddannelse inden for kommunikation, markedsføring, medier eller lignende, men det er ikke et krav.

ANSØGNING

Stillingen som marketing praktikant hos Unisport er fuldtid, og du vil komme til at arbejde på vores kontor på Bådehavnsgade 38 i København. Praktikken er ulønnet. Som udgangspunkt er arbejdstiden 37 timer om ugen af 3-6 måneders varighed med opstart omkring den 1. februar 2019, men andet kan også aftales.

Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og CV til ftth@unisport.dk og mærk mailen: "Ansøgning – SoMe-praktikant".

Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores Content Manager, Frederik, via mail på ftth@unisport.dk.

Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Personalepolitik