Ny PUMA Glory Pack | Lavet til at fejre spillets idoler

24.12.2018

Skrevet af Zlatko

PUMA er klar med deres senest Limited Edition-colourway. Glory Pack klæder PUMA ONE og Future-støvlerne i en rosaguld-colourway, som helt sikkert får PUMA-atleterne til at skinne igennem på Boxing Day.

PUMA Glory Pack

Den seneste PUMA Glory Pack er lavet til at fejre spillets ikoner. Hver weekend ser vi nogle af de mest passioneret fans samle sig i nogle af de største stadioner i verden, hvor de synger, hepper og støtter deres hold sammen. Energien er noget spillerne mærker, da ekkoet fra tribunerne rammer banen, og dette transformerer spillerne til idoler, og driver dem til at jagte hæder og sølvtøjet.

PUMA har lavet den nye Glory Pack i en rosaguld-colourway, hvilket symboliserer hædret og sølvtøjet, som spillerne jagter hver weekend. PUMA ONE og Future vil reflektere den passion som tilskuerne har, hvilket er en passion, der aldrig dør ud.

Fortsætter nedenfor.

PUMA Future Glory Pack

PUMA Glory Pack må være en af de mest iøjnefaldende PUMA-fodboldstøvler, der er lavet i år. PUMA Future-støvlen er lavet med en sort og rosaguld split design, hvilket tage støvlen til et helt andet niveau. Denne kombination vil helt sikkert få Lallana, Kompany og Lovren til at skinne igennem på banen, når de løber rundt i deres PUMA Future-støvler på Boxing Day.

PUMA ONE Glory Pack

PUMA ONE Glory Pack er lig med hædr, da den kommer med en fuld rosaguld-overdel, og med sort PUMA Formstripe og fusefit-teknologi, samt en grøn evoKNIT-sok. Agüero, Lukaku og Bellerin bliver helt sikkert spillerne, der sikrer hædret på Boxing Day, da de bliver nogle af de mest idoliseret spillere på banerne.

Som noget specielt vil PUMA Glory Pack inkludere en special støvle-kasse og pose, hvilket giver en ægte, ikonisk og glorificeret PUMA-look. PUMA Glory Pack vil inkludere 1000 par på verdensplan, da det er en Limited Edition, og vil blive brugt på Boxing Day i den engelske Premier League. Køb dine PUMA Glory Pack hos Unisport fra I DAG

Find PUMA Glory Pack-støvlerne her