Når Champions League går i gang i aften kommer vi til at se Sergio Agüero i en helt ny skarp farvevariant af letvægtsstøvlen Puma Evospeed 1.2, og vi tager et kig på Pumas helt nye støvle lige her.

Den er skarp, hurtig og giftig foran målet. Pumas letvægtsstøvle Evospeed 1.2 har alle de kvaliteter, som en topangriber eller en skarp offensiv spiller er på jagt efter, og nu lancerer Puma speedstøvlen Evospeed 1.2 i en ny farvevariant i kombinationen af en mørk og kraftig lilla farve samt en afdæmpet orange.

Det hurtige rovdyrs nye farver kommer til at få en spændende start på tilværelsen allerede i aften, hvor Sergio Agüero kommer til at trække støvlerne på fødderne, når Manchester City allerede skal møde Victoria Plzen i Champions League. Og skulle man misse den nye Evospeed 1.2 i aften, så kommer også Oliver Giroud, Radamel Falcao, Gael Clichy og det nyeste medlem i Puma-flokken Santi Cazorla også til at spille med støvlen.

Hvis du vil spille i den nye udgave af Puma Evospeed 1.2, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris fra 1359 kr.

Puma Evospeed 1.2 er en støvle, som er målrettet og designet til at sikre en unik kombination af fart, kontrol og komfort. Det er anden generation af Evospeed-siloen, der tog over for den klassiske Velocity-silo, og ligesom vi har set det med både den sorte og hvide farvevariant, så kommer det lilla og orange vidunder i både en version i mikrofiber og en udgave i læder. Dermed har Puma taget højde for, at nogle er ultra passionerede omkring at få barberet et hvert gram af støvlen, mens andre er opmærksom på komforten og de unikke kvaliteter, som læder har.

Ser vi på mikrofiberudgaven, så er støvlen designet med tre ting in mente; lav vægt, fleksibilitet og pasform. Disse tre elementer bliver kombineret i en af markedets letteste støvler - Puma evoSPEED 1.2 vejer således sølle 188 gram. Samtidig er den udstyret med en tynd overdel af et japansk mikrofiber, som er med til at holde vægten nede.

Dette enkeltlags mikrofiber er lavet med henblik på at krybe på foden, som en handske gør det på hånden, samtidig med at man får en enormt skarp føling med bolden. Overfladematerialet har en læderlignende finish, hvilket kan virke særdeles tiltalende for dem, som kan savne læderet, men som ikke er villig til at lave det fulde skifte.

Hvis du vil spille i den nye udgave af Puma Evospeed 1.2, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris fra 1359 kr.

Overdelen bliver stabiliseret og holdt oppe af evoSPEED 1.2's skelet, som Puma kalder Everfit Cage. Tanken bag er, at teknologien skal smyge sig om ens fod. Det giver støvlen stabilitet om især midterfoden, og på den måde bliver ens fod og støvle i højere grad ét. Støvlen er bygget op over Pumas lækre EvoAptoLast, der tager hensyn til fodens naturlige krumning i snuden. Således får du et fit, der nærmest er skræddersyet til fodens form.

Der er dog nogen, der ikke er meget til mikrofiber, og som udelukkende foretrækker den rene lædervariant, og den kigger vi selvfølgelig også lidt nærmere på. Den vigtigste ved læderstøvlen er utvivlsomt overdelen af det bløde og lækre kalvelæder, som hurtigt former sig efter ens fod og dermed sikrer det personlige, enormt komfortable fit og bløde, naturlige touch på bolden, som læder er så kendt for at levere.

Støvlen er bygget efter de samme principper om: lav vægt, fleksibilitet og pasform og Puma har gjort meget ud af at skabe en støvle, der på en gang er hurtig, men som også har den særlige læder-komfort, som mange topspillere efterspørger ved en støvle. Og med en vægt på kun 192 gram, så må man sige, at det lykkes for Puma.

Den meget lave vægt på både læder og mikrofiberstøvlen opnås bl.a. ved, at ydersålen er lavet i materialet PEBAX. Det kan slibes meget tyndt, hvilket betyder, at det vejer meget lidt. Det er dog stadig meget slidstærkt og vigtigst af alt, er det ekstremt fleksibel. Det forstærkes yderligere af DuoFlex-zonen under forfoden, som giver et spændstigt afsæt, og den helt nye Speedtrack Spine, der sidder under midterfoden for at skabe stabilitet.

Ved knopsystemet er Puma med Evospeed 1.2 gået væk fra de dråbeformede knopper, som vi tidligere har set det på Evospeed og Velocity. De er blevet erstattet med helt klassiske, runde knopper, der skaber en meget stabil platform og et sikkert greb i banen. Særligt grebet i banen er vigtigt på en speed-støvle, der gerne skal ud over stepperne hurtigst muligt.

Hvis du vil spille i den nye udgave af Puma Evospeed 1.2, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris fra 1359 kr.

Spændende bliver det at se, om Sergio Agüero kan gøre gavn af sin hastighed og teknik og give den helt nye og lækre farvevariant i lilla og orange en fremragende start på tilværelsen. Hvis ikke det lykkes, skal enten Cazorla, Giroud eller Falcao nok få sparket bolden i kassen. Et forsigtigt bud herfra lyder på, at der kommer til at være masser af mål i den nye Evospeed 1.2

Puma har leveret den helt nye Evospeed 1.2 i en ny og skarp farvevariant, som vi kommer til at se på fødderne af Sergio Agüero allerede i aften. Hvad synes du om den nye farvevariant? Og hvilken af de tre farvevarianter, den sorte, hvide eller lilla, kan du bedst lide? Vi hører som altid gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.