Med lanceringen af deres nye Hi-Vis kollektion har Nike gjort deres for at sætte et synligt præg på efterårssæsonen, og med stærke farver er der gode forudsætninger for at skille sig ud. Vi har samlet alle 4 støvler i en lille Instagram-video, så du lynhurtigt kan få overblikket.

nike, fodboldstøvler, nike fodboldstøvler, faver, hi-vis, high vissibility

Følg os på Instagram her for daglige opdateringer fra livet i Unisport.

I søndags løftede Nike sløret for deres nye Hi-Vis kollektion, som er designet med efterårets grå og kedelige vejr i tankerne. Her vil deres ekstra synlige støvler skille sig ud fra mængden, så du er lettere at spotte for dine medspillere - og dermed lettere at aflevere til.

Samtidig er støvlerne lavet i meget distinkte farver, hvor Create-støvlerne, CTR360 Maestri III og Tiempo Legend IV er lavet i Neon/Grøn, hvor Attack-støvlerne Mercurial Vapor IX og Hypervenom Phantom har fået en Lilla/Neongul make-over.

Vi har samlet støvlerne i en lille video, så du kan få det fulde overblik over Hi-Vis kollektionen, der uden tvivl vil dele vandene - enten vil man elske eller hade dem, og med en klassikerstøvle som Legend i Neon/Grøn kan vi godt forstå hvorfor. Om ikke andet er skiftet fra Stealth-kollektionen til at tage at føle på...

nike, fodboldstøvler, nike fodboldstøvler, faver, hi-vis, high vissibility