Weekendens støvlespots: De bedste støvlespots fra en travl fodboldweekend

02.11.2015

Skrevet af Mathias

Det er en travl periode for holdene lige nu og der bliver i den grad spillet godt med fodbold. Det er vi naturligvis glade for, fordi det betyder der kommer massere af god bold til os og som et resultat flere støvlespots. Vi har taget et kig på hvad sidste uge havde af støvlespots til os her.

Nascimento Mauricio Dos Santos (Lazio) - Nike Tiempo Legend V NikeID

Ikke nok med at Nascimento Mauricio Dos Santos havde klart det fedeste navn på banen, så havde han også det skarpeste par støvler. Det ser ud til han har haft gang i NikeID magien og han var klar til at vise sine Tiempo støvler frem i kampen mod AC Milan. Smukt arbejde!

James McCarthy (Everton) - Nike Magista Opus Custom Snørebånd

Det ser ud til de almindelige snørebånd på Electro Flare Magista støvlen var lige en tand for kedeligt til James McCarthy, som har frisket sine støvler op med nogle volt-farvede snørebånd i stedet. Vi elsker det når spillere opgraderer deres støvlegame og selvom det ikke er den største ændring, så giver det et helt anderledes look.

Roberto Firmino (Liverpool) - Adidas X15.1 Primeknit Custom Snørebånd

En anden spiller der gør det samme er Liverpools Roberto Firmino, men han har dog haft lidt mere fart på sit valg. De hvide snørebånd burde ikke rigtig virke på de røde og sorte støvler, men på en eller anden måde fungerer det alligevel. Hans helt egen hjemmelavede Liverpool farvevariant.

Luis Suarez (Barcelona) - adidas X15.1

Den uruguayanske målmaskine har virkelig løftet sit spil siden Messi blev skadet og han har scoret på for sjov på det sidste i sine Primeknit X15. Han har dog skiftet støvler nu og er gået tilbage til den almindelige version af X15 støvlen, men det ændrede selvfølgelig ikke på at han scorede mål mod Getafe.

Pedro Leon (Getafe) - adidas Predator adiPOWER Slime

Mod Barcelona tog Pedro Leon os et par år tilbage med et par adidas Predator adiPOWER i Slime farvevarianten. Den er uden tvivl en favorit hos os og vi er glade for at se den får noget spilletid på det højeste niveau. Savner du dem også lidt?

Wayne Hennessey (Crystal Palace) - Umbro Velocita

Hennessey er målmand, men det ser ud til han ville have lidt fart i støvlerne alligevel, fordi han er i hvert fald hoppet i et par Umbro Velocita. Han får topkarakter for sit match med Crystal Palace målmandssættet, Trusox og støvlerne. Fantastiske støvler og et stærkt match

James Wilson (Manchester United) - adidas Messi15.1

James Wilson er en af de spillere, som har fået opbakning fra selveste Messi og derfor er blevet udvalgt til at spille i Messi15.1 støvlen. Han gav sine nye støvler deres debut mod Middlesbrough i midtugen og det gik helt af pommeren til. En kamp han og de andre Man United spillere nok hurtigt glemmer, men lækre støvler alligevel.

Det her er hvad ugens kampe havde af støvlespots til os og som altid var der nogle seriøst lækre støvler blandt. Det var lidt en skam at CR7 ikke besluttede sig for at spille i sine nyeste støvler, men så har vi noget at se frem til. Hvilket var dit yndlings spot denne uge?