Barcelona forkæler endnu engang klubbens trofaste fans, og i samarbejde med Nike har klubben lanceret en helt ny elegant tredjetrøje i sort, som Barcelona-stjernerne skal bære i jagten på at vinde endnu et trofæ til samlingen.

Der må efterhånden være ganske fyldt inde i Barcelonas pokalskab. Den catalanske storklub har de sidste mange år været en magtfaktor i spansk og international fodbold, og det er blevet til flere store triumfer for de sejrsvante Barcelona-spillere. Nu lancerer klubben så en helt ny tredjetrøje, der skal lede til endnu mere succes og endnu flere titler. Og mon ikke, at der kan blive en lille plads i det proppede pokalskab, hvis denne trøje er bare halvt så god at spille i, som den tager sig ud.

Hvis du vil have den helt nye Barcelona tredjetrøje, så kan du forudbestille trøjen lige her - priser fra 449 kr.

Barcelona har godt nok ikke oprustet voldsomt meget på spillerfronten med Neymar som eneste indkøb, men påklædningsmæssigt er catalanerne mere end klar til en sæson med tre elegante, stilede og enkle trøjer. Den seneste tilføjelse til garderoben, den nye tredjetrøje, er designet med den kølige enkelhed, som kun kan bæres af en klub, der hviler i sig selv, og tror på sin egen storhed.

Med en sikker minimalisme imponerer tredjetrøjen, og giver klubbens mange fans en unik mulighed for at klæde sig elegant i bybilledet iført klublogoet. Det er heller ikke første gang, at Barcelona har båret en sort trøje. I 2011/2012-sæsonen var klubbens udebanetrøje også klædt i sort, og dermed må det være gensynets glæde for mange trofaste fans.

Det er de små detaljer i fodboldspillet, der skaber forskellen på at være god og genial. Det gælder også, når man skal designe en fodboldtrøje, og uanset om det er en inderside aflevering der skal lægges, eller en tredjetrøje der skal skabes, så har Barcelona et skarpt øje for detaljerne. I kraven på trøjen finder man derfor også farverne fra senyera, der er det catalanske flag.

De catalanske farver, er noget, som Barcelona er meget stolte af. I år er udebanetrøjen i gul og rødt, og på tredjetrøjen er der både blevet plads til farverne i kraven og også på ærmet. Dermed skal der ikke herske nogen tvivl, om hvilken region i Spanien, Barcelona hører hjemme i.

På Barcelonas meget ikoniske og traditionsrige logo finder man også de catalanske farver. Logoet er nok engang broderet på trøjen, og det fremstår stort og flot på brystet, som man stolt kan skyde frem efter en sejr til Messi og de andre.

Hvis du vil have den helt nye Barcelona tredjetrøje, så kan du forudbestille trøjen lige her - priser fra 449 kr.

Selvom Barcelona har sponsoreren Qatar Airways skrevet på maven i gult, så har de også fundet plads til velgørenhed. Derfor er Unicef-logoet igen at finde på Barcelona-trøje, og på ryggen kan man vise, at man udover at have et passioneret fodboldhjerte også har en dybfølt empati.

Trøjen er designet i Nikes teknologisk avancerede materiale Nike Dri-Fit. Det er designet til at holde kropstemperaturen konstant ved at lede sved og fugt væk fra kroppen. Dermed er man sikker på ikke at overophede hvad enten man står på tilskuerpladserne i den spanske hede, eller om man selv er ude og spille.

Hvis du vil have den helt nye Barcelona tredjetrøje, så kan du forudbestille trøjen lige her - priser fra 449 kr.

Med den helt nye tredjetrøje må man sige, at FC Barcelona er helt klar til en sæson fyldt med titler. Indtil videre skal spanierne forsøge at holde Real Madrid stangen i La Primera Division og ikke mindst forsøge at revanchere Champions League-nederlaget til Bayern München. Hvis du vil se meget mere til de trøjer, som Barcelona skal bruge i jagten på succes, så har vi samlet alt viden, informationer og billeder af Barcelonas trøjer i vores klubshop, som du finder lige her:

barcelona, fc barcelona, fcb, nike, lionel messi, dani alves, xavi, iniesta, unisport, unisportstore

Barcelonas tredjetrøje fremstår elegant og enkel klædt i sort, og den er en ganske fin tilføjelse til Barcelonas garderobe, der nu består af tre lækre trøjer fra Nike. Hvad synes du om den nye tredjetrøje? Og tror du, at Barcelona kan vinde flere trofæer i denne sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.