Limited Edition Copa 19+ sneakers | Et nyt niveau af sublimt komfort

12.12.2018

Skrevet af Zlatko

Et nyt niveau af komfort er blevet skabt, da adidas lancerede den nye Copa 19+ fodboldstøvle. Copa 19+ introducerede ikke bare nye teknologier, men også en ny silhuet til komfort, så bliv ved med at læs for at lære de nye sneakers at kende.

adidas Copa 19+ sneaker

adidas innoverer deres bedste fodbold hele tiden, hvilket giver dig mange mulighed for køre din personlige stil, og det samme er sket for den nye Copa 19+ støvle. adidas har skabet en street version af den nye Copa-støvle, hvilket tager udseendet fra den innovative overdel, mens den er lavet af komfortabelt ruskind. adidas har med andre ord skabt en Copa med en twist af livsstil, hvilket tilbyder dig den perfekt off-pitch look.

Sneakeren er en strejf af genialitet, og er lave til gaden. Udover den opdateret overdel, så inkluderer den nye sneaker også den fede BOOST-teknologi, hvilket giver sneakeren endnu mere komfort, end den havde i forvejen. Derudover handler BOOST-teknologien om at give et responsivt støddæmpning, og fokuserer på at give energi tilbage: Jo mere energi du giver, jo mere får du igen.

Fortsætter nedenfor.

Copa 19+ sneakeren tilbyder en mono-pløs, hvilket man også ser på Copa 19.1-fodboldstøvlerne, og mono-pløsen tillader sneakeren at tilpasse sig fodens form, og dette giver sneakeren en bedre pasform. Copa 19+ sneakeren er lavet i tre forskellige farver: Bordeaux, sort og hvid og alle inkluderer de ikoniske og selvlysende 3 striber på siden.

Copa 19+ sneakeren er perfekt til dit street-look, men de gør dig også klar til at spille bold når som helst. Disse sneakers er derfor også velegnet til indendørs fodbold, da de kommer med en perfekt stødabsorbering og stabilitet, hvilket er to nøgleområder i indendørs fodbold.

Køb dit Copa-look her