Klubkalendere | Bliv klar til det nye år med din yndlingsklub

12.12.2018

Skrevet af Zlatko

Dette er en god merchandise gave til enhver fodboldfanatiker, eller bare en der ikke kan få nok af sin yndlingsklub. Læs med og lær mere om næste års klubkalendere, som er lavet med nogle af de mest populære stjerner.

Klubkalendere – Lavet til alle aldre

Hvad har Bellerin, Hazard, Bale, Salah og Messi til fælles? De er alle sammen med på deres respektive klubs kalender, hvilket er en af de mest populære produkter at give til jul eller fødselsdag. Så er du løbet tør for jule- eller fødselsdagsgave idéer, så er dette en sikker vinder!

Klubbernes kalendere er lavet til alle aldre, da man altid kan få brug for en kalender med sit yndlingshold, ligegyldigt hvor gammel man er, så længe man er en kæmpe fan. Hvert år gør vi dig klar til det næste år med disse nye kalendere, og i år er ikke en undtagelse, da vi har en masse forskellige klubber i vores udvalg.

Fortsætter nedenfor.

Alle kalendere indeholder, sjovt nok, 12 måneder med en forskellig spiller hver måned, så du med garanti kan få vist dine yndlingsspillere frem derhjemme. Jeg kan selv huske, da jeg var ung og tænkte fodbold 24/7, der havde jeg selv en klubkalender, og jeg bliver helt nostalgisk, når jeg kigger på disse. Køb dig selv en klubkalender og bliv nostalgisk ligesom jeg, eller gør en fodboldfan glad med deres egen kalender, det kunne være dine børn, nevøer/niecer eller børnebørn. Det er den perfekt julegave.

Kig igennem vores udvalg af klubkalendere her