Der er i denne uge midtugerunde i den argentinske liga, og her til aften tog Boca Juniors hjemme imod nyoprykkede Tiro Federal, der har fået en miserabel start på sæsonen med kun 1 point i 9 kampe (!). Af samme grund var Boca udråbt til kæmepfavoritter hjemme i de vanlige rammer på det frygtindgydende Bombonera stadion i Buenos Aires og med ikonet Maradona på lægterne. Men det blev aldrig til den ventede storsejr, for selvom de gulblå var klart ovelegne og mest i boldbesiddelse, havde de svært ved at åbne gæsternes massive forsvar og måttte således nøjes med 0-0, da man gik til pausen. Der var dog ikke spillet mere end 2 minutter af anden halvleg før angriberen Daniel Bilos bragte værterne i front med 1-0, men der skulle bare gå 3 minutter før Tiro Federal lamslog de ca 50.000 tilskuere og sikkert også deres modstander ved at diske op med en hurtig udligning qua Javier Cámpora. Boca mistede dog ikke modet, og med 25 minutter igen kunne Bilos igen bringe sit hold foran efter et fikst opspil. Denne gang havde Tiro Federal ikke noget modspil, og "los Xeneizes" kunne køre en sikker men smal sejr hjem uden de store dikkedarer. Boca Juniors styrer med sejren sikkert mod "apertura"-mesterskabstitlen selvom bysbørene fra Velez Sarsfield puster liganes tophold i nakken. Velez er 3 points efter Boca med 9 runder igen. Den anden store argentinske klub, River Plate, spiller i skrivende stund mod Olimpo og er bagud 0-1. Klik her for at bestille din Boca Juniors trøje!