Nikes legendariske letvægtsstøvle Mercurial Vapor er skabt til, at komme hurtigt frem i verden, og med den nye Hi-Vis farvevariant, vil modstanderne nok kun kunne til at opfange et lysglimt i neon og lilla. Vi har taget et kig på speed-støvlen og dens nye farve lige her.

Hvis man har fart i benene, så skal man også have en støvle fuld af eksplosiv hastighed. Nikes Mercurial Vapor IX er en insitution i støvleverden, og nu får den velrenomerede letvægtsstøvle en Hi-Vis farveopdatering, der ikke gør den mindre opmærksomhedskrævende og lækker at se på med de neongrønne og lilla farver.

Den niende generation af den efterhånden legendariske Mercurial-kollektion har allerede gjort et imponerende indtog på speedstøvle-markedet. Med sine blot 185 gram vejer den markant mindre end de fleste, men Nike har stadigvæk haft stor succes med at innovere og forbedre støvlen med revolutionerende teknologier som Speed Control og ACC.

Hvis du vil have den helt nye farveversion af speedstøvlen Nike Mercurial Vapor IX, så kan du forudbestille støvlen lige her - priser fra 1499 kr.

Nike Mercurial Vapor IX er kendt for være en støvle til spillere, der ikke er bange for opmærksomheden på banen. Spillere, der tør tage den frække dribling og spillere som konstant vil have bolden. Det passer perfekt til konceptet med Hi-Vis kollektionen, hvor det gælder om at skille sig ud fra mængden og turde at have opmærksomheden hvilende på sig.

Nike Mercurial Vapor IX har videreført en række ting fra sin populære forgænger, men i arbejdsprocessen er det også blevet til små rettelser og justeringer. Man skifter sjældent på et vinderhold eller en vinderstøvle, men selvom det er små detaljer der er ændret, så udgør de til sammen en stor forskel, så Nike Mercurial Vapor IX er blandt Nikes mest avancerede speedstøvler til dato.

Overdelen har som sagt tydeligvis ændret sig, og det kommer visuelt til udtryk i de små fordybninger, der nu præger den. Det er en teknologi, som Nike kalder Speed Control og som navnet antyder det er det til for at give et øget greb i bolden, der især skal forbedre boldkontrollen, når der dribles i høj fart.

Den evige kamp med vejrguderne kan have sine konsekvenser for grebet i bolden, hvilket især gør sig gældende i våde vejrforhold. Det har Nike dog fundet løsningen på med den efterhånden velkendte ACC, der står for All Conditions Control. Det er en teknologi, de indarbejder i overdelen under produktionen, og som sikrer dig det samme greb i bolden i vådt vejr, som du har i tørt.

Som nævnt har ydersålen også gennemgået en mindre forandring i forhold til Vapor VIII; her havde Nike gjort brugt af et dobbelt lag glasfiber under midterfoden, men blot et enkelt lag under forfoden. Det har de imidlertid lavet om på, og nu er det et dobbelt lag glasfiber under hele ydersålen, hvilket giver en god responsivitet og fleksibilitet.

Også i forhold til knopsystemet har Nike tænkt revolutionerende. Med blot to knopper på hælen er tanken, at du kan komme hurtigt ned i jorden og hurtigt ud, hvilket giver den eksplosive fart, som støvlen praler af. Nogle vil mene, at de to knopper er for ustabile, men når man skal frem i verden er der kun én ting, der tæller: fart, fart og atter fart.

Hvis du vil have den helt nye farveversion af speedstøvlen Nike Mercurial Vapor IX, så kan du forudbestille støvlen lige her - priser fra 1499 kr.

Med den seneste farveopdatering til Nike Mercurial Vapor IX kan man skille sig ud på banen, selv når man er oppe i topfart. Støvlen er designet til spilleren, der tør skille sig ud, og som har modet til at stå ved sine kvaliteter. Hvis du også vil se de andre støvler, som skiller sig ud i Nikes Hi-Vis kollektion, så kan du klikke på banneret nedenfor og komme direkte til vores kampagneside.

nike, fodboldstøvler, nike fodboldstøvler, faver, hi-vis, high vissibility

Med de lilla og grønne farver har Nikes speedstøvle fået en imponerende farveopdatering, der gør støvlen endnu mere iøjefaldende. Hvad synes du om Nike Mercurial Vapor IX's seneste farve? Og er det en støvle for dig? Vi hører som altid meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.