Selvom Nike CTR 360 Maestri III nu bliver lanceret i en vild og sprudlende farvevariant i neongul og grøn, så er der stadig helt styr på kontrollen i midtbanedirrigenternes foretrukne støvle. Vi tager et kig på kontrollørens nyeste uniform lige her.

Meget er sket i fodboldverden siden 2009, og ikke mindst i støvleverden hvor Nike CTR 360 Maestri på få år har vundet indpas på fødderne af nogle af verdens absolut største stjerner. Den tredje generation af Maestri'en er skabt til spilleren, der nægter at overlade noget til tilfældighederne, og med den nye farvevariant er der lagt op til, at kontrol-freaken endelig kan skeje lidt ud og få sin del af opmærksomheden på banen.

Hvis du vil have den helt nye Nike CTR 360 Maestri III i den nye farve, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - priser fra 1274 kr.

Som en del af Hi-Vis kollektionen kommer Nike CTR 360 Maestri III i en sprudlende og elegant farvevariant i Neongul og turkis-grøn, så midtbanedirrigenten ikke kun kan lyse banen op med sit spil, men også med sine støvler. Støvlerne er skabt til at midtbanedirrigenten, den kontrollerende forsvarsspiller og ikke mindst den teknisk stærke offensiv spiller kan markere sine utvivlsomme kvaliteter med en farvestrålende støvle på fødderne.

Konceptet for Nike CTR 360 Maestri III er ganske simpelt og let at forholde sig til; det skal give spille de bedste forudsætninger for fuld kontrol. Første skridt er at sikre en fænomenal komfort. Det opnås blandt andet gennem overdelen, der er lavet i Kanga-Lite 2.0, der er et syntetisk materiale, der emulerer læder. Det former sig til foden og bliver ekstremt blødt, men det udvider sig ikke for meget, som læder har tendens til.

Kanga-lite materialet sikrer et personligt og meget komfortabelt fit og et meget naturligt touch på bolden. Overdelen er naturligvis udviklet med Nikes All Conditions Control-teknologi (ACC), der giver dig det samme greb i bolden i våde vejrforhold som i tørre. Dette tilføjer endnu et element af kontrol til støvlen, der er optimeret ned til den mindste detalje for at spillere som Jack Wilshere, Balotteli og Iniesta hele tiden kan holde styr på bolden.

På forfoden har Nike erstattet de Dampening Pods, der sad på forgængeren, med en række fordybninger i overdelen, som skaber friktion mellem bold og støvle for forbedret kontrol med driblinger. Ydermere løber der to syninger henover forfoden, der har til formål at skabe en naturlig flexzone, som gør, at støvlen følger fodens bevægelser, hvilket højner komforten gevaldigt.

På indersiden finder vi kontrollørens vigtigste våben. Her sidder 3D kontrolzonen, der består af otte lameller, der følger svangen på foden og dermed sikrer en ensartet kontaktflade med bolden, uanset fodens position. Tanken bag er, at du får en plan overflade, der sikrer dig stabilitet, når du tæmmer og afleverer bolden.

Indersiden af hælen er beklædt i et ruskindslignende materiale, der har flere positive følger. Det sikrer først og fremmest, at du ikke glider for meget i støvlen og dermed nedstættes risikoen for at få vabler markant og det er jo altid et plus. Derudover gør det også støvlen ekstremt behagelig at træde ned i og tilføjer blot til det allerede høje komfortniveau.

Nike har forstærket ydersålen med to torsionbarer, der giver maksimal stabilitet og dermed komfort. Knopsystemet kombinerer lidt afrundende knopper på indersiden, der skal gøre vendingerne på de små områder lettere. På ydersiden har man brugt nogle lidt mere bladede knopper, der skal give greb i banen for at gøre dit afsæt bedre, når du vil accellerere.

Hvis du vil have den helt nye Nike CTR 360 Maestri III i den nye farve, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - priser fra 1274 kr.

Med Hi-Vis kollektionen giver Nike den populære kontrolstøvle Maestri III en frisk og lækker farveopdatering, og du kan se meget mere til Maestri'en og dens ligeså farverige brødre Hypervenom, Mercurial og Tiempo Legend på vores kampagneside, som du kommer direkte til ved at klikke på banneret nedenfor.

nike, fodboldstøvler, nike fodboldstøvler, faver, hi-vis, high vissibility

Den populære kontrolstøvle Nike CTR 360 Maestri III har fået nye farver, som vi håber på at få at se på fødderne af Iniesta, Wilshere, Balotteli eller nogle af de andre Maestri-stjerner. Hvad synes du om den nye farveversion? Og tror du, at vi får stjernerne at se i farverne? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.