Champions League er gået i gang igen, og med FCKs eksplosive pulje kommer store hold som Real Madrid, Galatasaray og ikke mindst Juventus til København. Nu giver vi dig i samarbejde med Adidas muligheden for at vinde 3 eksklusive VIP-billetter til FCK - Juventus i Parken. Hvordan kan du vinde dem? Læs med her.

Følg os på Instagram for daglige updates fra livet i Unisport.

Lad os hoppe direkte ud i det; Tirsdag d. 17. september. Klokken 20.45. Parken. FC København mod Juventus. Dig og to gæster med VIP-billetter til kampen. Kan du forestille dig det? Er det noget for dig? Du har nemlig mulighed for at vinde 3 billetter til FCKs kamp mod Juventues via vores Instagram-konto - og her er hvordan du gør.

  • 1. Tag din bedste fodboldtrøje på.
  • 2. Optag en Instagram-video, hvor du fortælle hvorfor netop DU skal vinde. Vær kreativ!
  • 3. Upload den til Instagram og tag videoen med #unisportXadidas og @unisport - så er du med!
  • Vinderen annonceres mandag d. 16. september kl. 17.00, og får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

    Har du FCK-trøjen klar til Champions League? Hvis ikke kan du vise din støtte til Løverne lige her.

    Med andre ord er det bare at gribe din smartphone, logge på Instagram og begynde at optage. Vi glæder os til at se de mange kreative forslag - held og lykke!

    Hvad synes du om muligheden for at få 3 VIP-billetter til Champions League - var det noget du kunne bruge? Og hvordan tror du, at det går FCK mod Den Gamle Dame, når Juventus kommer på besøg? Giv dit besyv med i boksen herunder.