Lær mere om den nye Copa i World’s Best Football Store

11.12.2018

Skrevet af Zlatko

Det er tid til en ny udstilling i vores populære initiative zone i World’s Best Football Store, som ligger i hjertet af København. Denne gang sætter vi fokus på adidas’ nye fodboldstøvle, Copa-siloen, så lad os se hvad vores Flagship Store har lavet til os.

Copa 19+ Initiator Pack

Når du står udenfor Unispots fantastiske Flagship Store, så ser du omgående det nye Initiator Pack-billede af Dybala, som er en sand initiator på banen. Efter de første par skridt inde i vores Flagship Store får du omgående en følelse af, hvordan adidas har omdefineret touch. Initiative zone har fået en ny makeover, og det vil give dig en bedre forståelse af, hvad touch egentlig er.

Gulvet i vores Copa 19+ initiative zone er lavet med et fingeraftryks-design, hvilket er en henvisning til den nye DNA, som Copa-siloen af fået med deres seneste innovative fodboldstøvle. I vores initiative zone i vores Flagship store, som du finder i hjertet af København, kan du opleve den nye Copa-fodboldstøvle i egen person, hvis du endnu ikke har haft muligheden for at se den. Derudover kan du også bruge området til at læse eller se mere om den innovative støvle.

Fortsætter nedenfor.

Lanceringen af den nye Copa 19+ er en god årsag til at besøge vores Flagship Store i København, da det er en helt ny fodboldstøvle, som man bare skal afprøve. Besøg vores butik, find din størrelse, hop ind i vores boot room og afprøv støvlerne. Vi har også lavet om på vores adidas støvle væg, så du kan se alle de nyeste Initiator Pack-støvler eller køb dine nye støvler, som findes i forskellige prisklasser. Hvis Copa 19+ ikke er noget for dig, da du skal bruge snørebånd, så skal du helt klart tage et kig på 19.1 eller et andet prispunkt i stedet for. Vi har støvlerne i børnestørrelser, så selv de mindste initiators kan få de nyeste støvler til sæsonopstarten.

Husk at vi løbende opdatere vores initiative zone, så husk at få set vores Copa 19+ initiative zone før det er for sent og opleve den helt nye Copa 19+.

Find alle oplysninger om vores Flagship Store her