Nike har haft vendt malerbøtterne, og det er der kommer fire helt nye og elegante versioner af Nikes velkendte siloer ud af, der er født til skille sig ud på banen. Både Tiempo Legend, Maestri III, Mercurial Vapor og ikke mindst Hypervenom har fået nye farver, der kommer til at lyse en mørk tid op.

Efteråret nærmer sig, de mørke tider er så småt ved at få overtaget, og hvis man er bange for at forsvinde i mørket, så leverer Nike nu et farvestrålende modsvar. Med den seneste kollektion High Visibilty, der oversat til dansk betyder høj synlighed, leverer Nike fire eksplosive og opmærksomhedkrævende farvevarianter af deres velkendte og populære siloer.

Dermed behøver man ikke frygte for, at falde i et med mørket, og selv når efteråret viser sig fra sin blæsende, regnvåde og grå side, kan man skille sig ud i mængden og tiltrække sig opmærksomheden på banen. Efter nøje overvejelser har Nike valgt nogle lyse, skarpe og kontrastfyldte farver til deres teknologisk avancerede støvle-siloer, og det er fra nu af slut med at gemme sig på banen.

Tanken med Nikes kollektion, der forkortes Hi-Vis, er at man skal skille sig ud fra mængden og turde stå ved sine kvaliteter som fodboldspiller. Det kommer man helt sikker til i den nyeste farvevariant af Nikes seneste silo Nike Hypervenom Phantom. Støvlen som blev lanceret sidste sommer kommer til at bære den unikke farvekombination af neon-grøn, lilla og sort.

Hvis Nike Hypervenom Phantom Lilla/Neongrøn/Sort er noget for dig, kan du forudbestille støvlen her - kun 1499 kr.

Nike Hypervenom Phantom er på rekordtid blevet en af stjernernes absolut favoritstøvler, og vi har allerede set Zlatan Ibrahimovic, Neymar og Wayne Rooney spille i støvlen, der er designet til det dødbringende angreb. Og farlig kommer det utvivlsomt til at være, når man udfordrer forsvaret i de nye skarpe og agressive farver, og har man driblinger og en træfsikkerhed som Neymar og Zlatan - hvorfor skal man så rende rundt og gemme sig?

ALT_TAG

Hvis man tager Nikes letvægtsstøvle Nike Mercurial Vapor IX på fødderne, kommer man helt afgjort heller ikke til at falde i et med grønsværen og ligne en omvandrende udskiftning. Overdelen på støvlen er domineret af den lyse og kontrastfyldte lilla farve, og det er kombineret med en skarp neongrøn farve, så man kommer til at være en farveeksplosion, når man flyver igennem luften.

Hvis Nike Mercurial Vapor IX Lilla/Neongrøn/Sort er noget for dig, kan du forudbestille støvlen her - kun 1499 kr.

Der er dog en overhængende sandsynlighed for, at det eneste modstanderen kommer til at se af den nye Nike Mercurial Vapor IX er et lilla og neongrønt lysglimt, imens man stormer ned mod modstanderens mål. Med blot 185 gram føles støvlen næsten som en fjer på foden, og den er skabt i laberatoriet til at matche behovet for de lynhurtige spiller som Theo Walcott, Christian Eriksen og Cristiano Ronaldo.

ALT_TAG

Med den nye High Visibilty serie, spiller man ikke for at være almindelig men for at blive husket. Og selvom den dirrigerende midtbane normalt ikke er den, der tiltrækker sig mest opmærksom, så er der ingen grund til at gemme sig. Kontrolstøvlen Nike CTR 360 Maestri III er blevet ligeså festligt klædt på som sine brødre, og støvlen kommer til at styre spillet i en neongul og turkis farvevariant.

Du kan forudbestille din Nike CTR360 Maestri III lige her - kun 1278 kr.

Ikke helt uden grund er Nike CTR 360 Maestri III en moderne klassiker, som der bliver fortrukket af en lang række forskellige stjernespillere. Midtbanedirrigenter som Jack Wilshere og Iniesta snører støvlerne på fødderne, når de skal sætte spillet i scenen, mens også angrebslystne Mario Balotelli og Alex Oxlade-Chamberlain trofast sværger til Maestri'en. Måske vi endda får at se den italienske vidunderdreng Mario Baloteli i den nye farvevariant? Han er i hvert fald ikke bange for at skille sig ud.

ALT_TAG

At man kan være trofast mod de klassiske dyder og samtidig nyskabende har Nike bevist med læderstøvlen Nike Tiempo Legend IV. Læder er et fuldstændig uovertruffent materiale, og med Tiempo Legend IV har Nike skabt en støvle, hvor der er fokus på komfort og et sumblimt touch, samtidig med, at støvlen er optimeret til den moderne fodboldspillers behov. Og selvom man næsten er ligeså klassisk som fodboldspillet i sig selv, skal man ikke snydes for at kunne skille sig ud på banen. Derfor er Nike Tiempo Legend IV også blev iklædt de skarpe neongule og turkis farver.

ALT_TAG

Forudbestil din nye Tiempo Legend lige her - kun 1104 kr.

Hvis man på nogen måde skulle være i tvivl om Nike Tiempo Legend IV's kvaliteter kan man bare tage et kig på nogle af de spillere, der bærer støvlen. Sergio Ramos, Ashley Cole og Andrea Pirlo er blandt de professionelle, der konsekvent vælger den klassiske Tiempo Legend IV i jagten på succes. Og med den nye farvevariant af Tiempo Legend IV kan man skille sig ligeså meget ud som et Pirlo-frispark, der svæver ind i netmaskerne 30-meter udefra.

Den nye Nike High-Visibility kollektion er født til at skille sig ud og opdraget til at lyse banen op. Farverne er inspireret af kollektionen fra VM 2010 i Sydafrika, hvor fodboldglæden, passionen og viljen skinnede om kap med den afrikanske sol. Så nu hvor solen forsvinder er der ingen konkurrent til Nikes High-Visibilty kollektion, der kommer til at lyse efterårets mørke fodboldbaner op. Her på Unisport.dk er vi begejstrede for den nyeste kollektion, og i de kommende dage kommer vi også til at kigge nærmere på de enkelte støvler, så det er en god idé at følge med her på siden.

Nike har for alvor haft gang i malerbøtten, og de har skabt en kollektion, der er født til at tiltrække sig opmærksomhed på banen. Hvad synes du om den nye støvlekollektion? Og hvilken støvle er din favorit? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.