I forrige uge var Jakob og Joltter en tur i Paris til det eksklusive Nike Hypervnom Knockout-event, hvor 32 hold med 3 spillere på hvert hold kæmpede om at blive de bedste til det dødbringende angreb. Og nå ja, så var der også lige en ganske speciel gæst med til eventet.

Det krævede ikke meget tænketid, da vores invitation til Nike Hypervenom Knockout Paris dumpede ind ad brevsprækken. Jakob og Joltter blev straks sendt hjem for at pakke, og de fik strenge ordre på, at de skulle huske at tage deres kamera med, så vi alle kunne blive en del af det unikke arrangement. For det var et klart krav herfra - hvis de skulle af sted skulle de levere en video.

Heldigvis er både Jakob og Joltter ganske uselviske, og de huskede derfor som lovet kameraet, og da de ankom til Paris gik de hurtigt i gang med at fange alle de bedste billeder fra den pulserende by og det unikke arrangement. I The Hypervenom Knockout kæmpede 32 hold med 3 spillere på hvert hold om at blive de bedste i kategorien A New Breed of Attack, der er Hypervenoms slogan.

Inden den officielle turnering gik i gang med de 32 angrebsivrige fik Jakob og Joltter dog chancen for at vise, hvordan man spiller fodbold, når man kommer fra Danmark og Unisport. I et medieevent brillierede de på banen, og i løbet af tre kampe fik de skrabet to sejre og et enkelt nederlag sammen. Det er jo ganske godkendt, selvom vi selvfølgelig gerne havde set de to snuppe alle tre sejre. Men som de i fællesskab konkluderer i videoen - sådan er fodbold jo.

Dagen efter gik den officielle turnering i gang, og det betød på et sand festfyrværkeri af lækker offensiv fodbold, og selvom Joltter og Jakob måtte se fra på sidelinjen, så kan man jo håbe, at de har lært et par tricks, så de næste år måske kan snuppe alle tre sejre.

Den eneste deltager, der ikke kan lære noget som helst, må være Zlatan Ibrahimovic. Den svenske superstjerne er i et niveau for sig, og det skabte forståeligt nok enormt stor begejstring, da han ankom til eventet. Og selvom der var rift om ham, så skulle han selvfølgelig lige over til Unisport-gutterne og hilse på, og han fik allernådigst lov til at give os et interview.

I interviewet fortæller han Joltter om hvorfor han deltager i eventet, og hvorfor han netop har valgt at spille i Nike Hypervenom Phantom. Og så kommer han selvfølgelig også lige med en hilsen, og hvis du er nysgerrig på, hvilket budskab Zlatan har til os alle sammen, så må du hellere skynde dig at få set videoen.

Nike Hypervenom Knockout Paris blev en sand fest af lækre angreb, detaljer og masser af sprudlende angrebsspil, og det kan du se meget mere til ved at klikke på videoen. Hvad synes du om videoen? Og er Nike Hypervenom noget for dig? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.