De 10 bedste julegaver | Få inspiration her

07.12.2018

Skrevet af Zlatko

Juleaften er lige rundt om hjørnet, og det er på tide at få juleønskerne på plads. Vi vil gerne inspirere dig en smule, så vi har lavet denne ønskeseddel med de 10 mest ønskede julegaver i år. Kig gennem listen og send den til dine forældre, bedsteforældre, tante eller dine naboer. Denne liste er listen, man skal ønske sig til jul!

Julegaver hos Unisport

Som Andy Williams sang tilbage i 60’erne: ’It’s the most wonderful time of the year’ – og man kan kun være enig med ham, når det kommer til julen. December er også måneden fyldt med ønsker, og hvis du er i tvivl om, hvad du skal have, så er vi her til at hjælpe dig med din ønskeseddel.

Mercurial Vapor 12 Always Forward

En af de meste populære fodboldstøvler på markedet er uden tvivl Mercurial Vapor 12. Støvlen er lig med eksplosiv fart, og det er derfor, at den bliver brugt af nogle af spillets allerhurtigste: Neymar Jr., Hazard og Sané samt mange andre.

Det er dog ikke bare nok at være den mest populære støvle, man skal også have den mest populære colourway, og det er, hvad Nike har gjort med deres Always Forward Colourway. Den første lancering af Nike Always Forward Pack gav os en neon Mercurial Vapor, som garanteret får dig til at lyse banerne op i disse mørke tider. Der er ingen ønskeseddel hos Unisport uden en Mercurial Vapor-fodboldstøvle.

Kig igennem hele vores Mercurial-udvalg her

adidas X 18+ Initiator Pack

Lad os holde farten oppe og tilføje adidas X 18+ Initiator Pack til listen. adidas X-siloen har altid handlet om letvægtsfølelsen og har dermed også tilbudt nogle af de letteste støvler på markedet. Det er ikke underligt, at spillere som Salah, Bale og Marcelo bruger denne støvler dag efter dag.

adidas X 18+ bliver brugt af nogle af de bedste pga. den teknologi, som støvlen er bygget omkring. Initiator X 18+ har dermed også fået en meget populær colourway i form af O.G. Predator-colourwayen. En Predator-colourway som Beckham, Zidane og Raúl brugte tilbage i de gode gamle dage. Hvis du bruger fart og eksplosivitet i dit spil, så skal disse støvler på din ønskeseddel.

Se alle adidas X-fodboldstøvler

PLAYR GPS Tracker

Jeg har sagt det før, og jeg siger det endnu en gang, eller jeg kommer nok til at sige det et par gange inden juleaften, men PLAYR GPS Trackeren er årets julegave. Jeg kan ikke helt beskrive, hvor fedt dette produkt er, men jeg er stadig lige så hyped, som første gang jeg så den.

PLAYER GPS Trackeren lader dig tracke dine præstationer til træning, kampe, eller når du spiller hyggebold med gutterne. Bare indsæt SmartPoden i SmartVesten, og så er du klar til at gå i gang. Når du er færdig, skal du bare synkronisere dine data til din smartphone og se alle dine stats. Men det slutter ikke her! Du kan også sammenligne dine data med dine venner og finde ud af, hvem der løber hurtigste, hvem der løb mest, eller hvem der mest doven. Forresten har PLAYR også gjort det muligt for dig at sammenligne dine data med de professionelle, så du kan se, hvor god du er i forhold til de bedste spillere. Imponerende ting af PLAYR, så husk at sikre dig at dette produkt på dine ønskeseddel i år. Den er helt klart på min!

Juventus Hjemmebanetrøje 2018/19

En af de mest populære klubber i verden er uden tvivl Juventus, især efter Ronaldos skifte i sommer. Hvis du er en sand Juventus-fan, så er dette et must-have-produkt på din ønskeseddel. Sidste års Serie A-vinder kører stadig hårdt på i både Champions League og den hjemlige liga, og de kæmper endnu en gang om det ikoniske Coppa Campioni d’Italia, og er allerede videre til ottedendedelsfinalerne i Champions League. Køb din Juventus Hjemmebanetrøje og vis din støtte til den Gamle Dame!

adidas står endnu en gang for at lave Juventus’ hjemmebanetrøje, og de bringer den ikoniske hvid og sorte stribet trøje tilbage med stil. Trøjen kombinerer et rent og moderne look, mens det nye Juventus-logo og adidas-logo er placeret på brystet. Deres 3 stjerner er også tilføjet over Juventus-logoet, og symboliserer de 34 mesterskaber, som de har vundet.

Køb alt dit Juventus-gear her

Air Jordan 1 Retro Jordan x PSG

Hvis du er typen, der bruger tid på sportsmode, så er Jordan x PSG-kollektionen lige noget for dig. Samarbejdet mellem Jordan-brandet og Paris Saint-Germain har givet os nogle fede produkter, hvilket blev udsolgt på få minutter. Nike har derfor lavet en anden omgang af produkter, der inkluderer den nye og friske Air Jordan 1 Retro-sneaker.

Air Jordan 1 Retro er en af O.G.-sneakerne fra Jordan-brandet, og det kan muligt være deres mest populære model. Air Jordan 1 Retro Jordan x PSG kombinerer det velkendte Jordan-look, med farverne som bruges på PSGs trøjer i deres Champions League-kampagne. Den sorte sneaker kombinerer røde og hvide detaljer, som også er brugt på både Hjemme- og Udebanetrøjen, mens sålen er lavet i Udebanetrøjens hvide farve, og har ’ICI C’EST PARIS’ skrevet på. En vild sneaker lavet til en ægte baller.

Se den fulde Jordan x PSG-kollektion

Paris Saint-Germain Træningstrøje

Lad os blive ved med at kigge på Jordan x PSG-samarbejdet. Udover sneakeren og kamptrøjerne, så lavede de også noget fedt streetwear og træningsprodukter som denne Paris Saint-Germain Squad Træningstrøje.Træningstrøjen giver dig et behageligt pasform, mens du også viser din loyalitet over for klubben udenfor banen.

Træningstrøjen er dog mere end blot en træningstrøje, da den er lavet i en Shield-version, hvilket betyder den holder dig tør. Shield-teknologien er vandtæt, så du kan præstere på dit allerhøjeste niveau i al slags vejr. Træn ligesom dine yndlings PSG-spillere: Mbappé, Neymar Jr., Draxler og nå til nye højder.

Se alt vores PSG-udstyr her

Fortsætter nedenfor.

Nike Mercurial PhantomVSN EA Sports Edition

Juleaften kommer altid tidligt, især når Nike lancerer deres Limited Edition EA Sports støvler. I år har Nike givet deres ‘nye’ PhantomVSN-fodboldstøvle æren i at vise EA Sports-colourwayen frem og hvilken colourway. Du kan forvente Bernardeschi, Fran Kirby og Kevin De Bruyne spille i støvlen i løbet af december. Du kan dog ikke købe dem før den 12. december hos Unisport, men det er et must have på enhver fodboldstøvlesamlers ønskeseddel i år.

EA Sports-colourwayen kombinerer en ny selvlysende overdel samt fede røde detaljer, hvilket passer perfekt sammen i denne colourway. Nike har brugt PlayStation- og XBOX-controllerne som inspiration og har inkluderet knapperne fra controllerne i overdelen. Derudover er det første gang, at det er muligt at købe en EA Sports-støvle i et Academy-prispunkt, hvilket betyder, at du kan rocke et par på banen, og gemme Elite-versionen til din samling derhjemme. En win-win-situation for enhver fodboldelsker!

Læs mere om EA Sorts PhantomVSN-støvlen her

Nike Tiempo Legend 7 Elite

Denne støvle er nok en af de bedste læderstøvler på markedet og er ofte blevet brugt gennem årene af de professionelle spillere. Tiempo Legend 7 bliver brugt af de bedste forsvarsspillere i spillet, og det inkluderer blandt andet: Sergio Ramos, Gerard Pique og en masse andre. Støvlen giver dem et sublimt touch, så de kan kontrollere bolden i kampene.

Lanceringen af denne pack er måske den bedste timing fra Nike, da den emmer af Jule-vibes. Den sorte, hvide og guld colourway er blandt nogle af de bedste i 2018, når det angår Tiempo-støvlen, og den her er uden tøven på min ønskeseddel i år. Hvis du er en sucker for Tiempo, så skal du helt klar ønske dig denne colourway i år!

Tjek vores Tiempo-fodboldstøvler

adidas Predator 19+ Initiator Pack

Vi kan heller ikke have en ønskeseddel uden en Predator-støvle, og href="https://www.unisport.dk/fodboldstoevler/adidas-predator-19-fgag-initiator-rdsort/179309/"Predator 19+ Initiator Pack er den vi er gået med. Dab som Pogba, aflever som Özil eller scor mål som Alli, lige meget hvad så vær Predatoren som alle er bange for i den nye Initiator Pack.

Predator 19+ er lig med kontrol. adidas har opdateret Predator-støvlen, hvilket giver støvlen 19+ navnet, og den indeholder en lidt anderledes overdel, som tilbyder dig et endnu bedre touch med bolden. Hælen er også modificeret, så du får mere beskyttelse og stabilitet, når du skal kontrollere bolden i nærkampen. Initiator Pack-colourwayen er på øverste hylde, når det kommer til colourways, og folk ved allerede, at du har bolden, når de ser disse røde støvler på banen.

Se alle vores Predator-fodboldstøvler

Fodbold-merchandise til de ægte fans

Hvis du er en fan af en anden klub, end dem vi har nævnt foroven, eller ikke er så aktiv på banen, men elsker at se bold, eller kender en lille passioneret fodboldfan, så skal du helt klart tage et kig i vores merchandise-kategori. Her finder du alt, hvad du skal bruge, når du skal støtte dit hold eller finde perfekte julegaver. Et forslag til en god julegave er de populære Nanostars, hvilket er tilgængelig i vores Merchandise-sektion.

Køb merchandise lavet til de mest passioneret fans her

Det var vores ønskeseddel til i år. Vi håber, at I kunne bruge som inspiration og skrive dem på jeres ønskeseddel, som du kan give til din familie og venner. Vi håber, at I får en masse fede gaver juleaften.

Tjek vores Juleshop ud for at få mere inspiration