Vinderen af Brugernes WebTV for august måned er fundet. Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af august måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Nikolaj og Mathias Mortensen fra Mortensen TV, der lavede en video med en anmeldelse af Adidas Nitrocharge 1.0 og ikke mindst Nike Mercurial Vapor IX. I videoen viste de også eksempler på deres sparke og driblekvaliteter.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Nikolaj og Mathias Mortensen et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for Jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af september måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af oktober – hvem ved?

Nikolaj og Mathias Mortensen anmeldte i denne episode af Mortensen TV den nye Adidas Nitrocharge 1.0 og Nike Mercurial Vapor IX. Hvad synes du om de to støvler? Og hvilken ville du helst have? Del din mening herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.