Weekenden har budt på en god portion landskampe i jagten på at komme med til VM i Brasilien i 2014, og efter en uge med tre nye farvelanceringer fra Adidas, så har verdensstjernerne for alvor taget de nye farver til sig. En støvle i rød, en i blå og en i neongrøn har fanget en stor del af vores opmærksomhed.

Sidste uge var fyldt med tre nye støvlelanceringer, og det kommer denne omgang støvlespot til at bære præg af. Motorens støvle Adidas Nitrocharge 1.0 har fået ny farve, det samme gælder Adidas F50 Adizero og ikke mindst Adidas Predator LZ II. Og hvis tyskerne frygtede, at der ikke var nogen stjerner, der ville have lyst til at trække de nye støvler på fødderne, så kan de ånde lettet op. De nye støvler har fået en rigtig fin debut i weekendens landskampsrunde.

Daniele De Rossi (Italien) Adidas Nitrocharge 1.0 Rød/Neon/Hvid En af de spillere, som i weekenden trak i den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Rød/Neon er Italiens Daniele De Rossi. Italien gjorde Danmark en tjeneste og vandt 1-0 over Bulgarien, og måske var det for at hylde Danmark, at De Rossi havde den røde Nitrocharge på fødderne i sejrens stund? Det må dog siges, at være ganske usandsynligt, men mon ikke at Adidas har været godt tilfreds med at se den italienske midtbanestjerne i Nitrocharges nyeste farve.

Mesut Özil (Tyskland) Adidas Predator LZ II Blå/Orange/Hvid En af de største stjerner, som vi i denne weekend spottede i nye støvler er den tyske Mesut Özil. I sommerens løb har han ikke kun skiftet til Arsenal, han er også skiftet til Adidas og den helt nye Adidas Predator LZ II. I tyskernes sejr over Østrig havde Mesut Özil fået den helt nye Adidas Predator LZ II Blå/Orange på fødderne, og det bliver interessant at se, om det bliver Özils foretrukne farvevariant.

Gareth Bale (Wales) Adidas F50 Adizero Neongrønl/Navy I kategorien store stjerner i nye støvler er det svært at komme udenom Gareth Bale. Med titlen som verdens dyreste fodboldspiller vil der fremover være en ekstrem grad af opmærksomhed på Bales gyldne fødder. Og selvom vi allerede har set et lille preview af det til præsentationen i Bales nye klub Real Madrid, så er det interessant at se den nye Adidas F50 Adizero Neongrøn/Navy på fødderne af Gareth Bale.

Robin Van Persie (Holland) Adidas F50 Adizero Rød/Sort/Hvid De seneste kampe har vi set den hollandske superstjerne fra Manchester United Robin Van Persie i en specialdesignet Adidas F50 Adizero. Den støvle havde han måske ladet ligge hjemme i Manchester for i Hollands kamp mod Estland havde Robin Van Persie igen den røde og sorte version af Adidas F50 Adizero på sine meget talentfulde fødder.

Arjen Robben (Holland) Adidas F50 Adizero Neongrøn/Navy En trofast Adidas F50 Adizero-spiller finder man i Bayern Münchens hollandske stjerne Arjen Robben, og han havde ligesom Gareth Bale den helt nye Adidas F50 Adizero i Gul/Blå på fødderne i kampen mod Estland. Det virker til, at den nye farvevariant er blevet taget godt i mod, og vi spottede den på fødderne af rigtig mange landsholdsspillere rundt omkring i Europa i denne omgang.

Phil Jagielka (England) Adidas Predator LZII Blå/Orange/Hvid Populær ser det bestemt også ud til at den nye Adidas Predator LZ II Blå/Orange/Hvid kommer til at blive. I hvert fald så virker det engelske forsvar til at have fået mængderabat på støvlen. Phil Jagielka havde i Englands sejr over Moldova støvle på fødderne, og det samme gjaldt i øvrigt for Leighton Baines og ikke mindst Gary Cahil. Måske har Ashley Cole ude på venstrebacken følt sig en anelse ensom, men han holdt altså fast i sine Nike Tiempo Legend IV.

Kaka (AC Milan) Adidas Predator LZ II Blå/Orange/Hvid Og for at understrege at den nye Predator har haft en ganske god weekend, så runder vi også lige AC Milans nyindkøb Kaka, der i weekenden spillede en træningskamp for et landskamps-ampturet AC Milan-hold. Ganske glad så Kaka ud over at være tilbage i Milan-trøjen og i sit gamle nummer 22, og så havde han også lige den nye Predator LZ II på fødderne i Blå/Orange.

Anders Svensson (Sverige) Umbro Speciali 4 pro Hvid/Sølv Man kan dog også sagtens score mål i andre støvler end Nike og Adidas. Det beviste Anders Svensson, der i Sveriges kamp mod Nordirland formåede at score iførst sine Umbro Speciali 4 pro, der fremstår ganske elegant i blandingen af Hvid/Sort/Sølv. En elegant støvle, som vi gerne ser mere til.

Shaun Maloney (Scotland) Nike Mercurial Vapor IX Sort/Hvid Elegant er det bestemt også at se Shaun Maloney med et par Nike Mercurial Vapor IX på fødderne i sort/hvid. Vi har længe sukket efter en Mercurial i en elegant sort farve, og det har Nike leveret til os som en del af sommerens 'Stealth Pack', og vi må indrømme, at det ser ganske elegant ud på fødderne af skotske Shaun Maloney. Det var dog ikke nok til at forhindre et skotsk nederlag til Belgienm, der sejrede med 2-0.

Jetro Willems (Holland) Nike CTR 360 Maestri III Sort/Hvid/Orange Og nu hvor vi lige er ved 'Stealth Pack', så er vi bestemt heller ikke kede af at se Hollands Jetro Willems i et par sorte Nike CTR 360 Maestri III. Jetro Willems har tidligere spillet en del i Nike Mercurial Vapor IX, men i træningen op til Hollands kamp mod Estland havde han skiftet dem ud med et par Maestri. Måske er et skifte på vej? I selve kampen mod Estland spillede Jetro Willems dog i Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange.

Artur Ionita (Moldova) Puma v. 1.06 Blå/Hvid Det er ikke en spiller, der normalt får så meget opmærksom, men Artur Ionita fortjener lidt tid i spotlyset. I kampen mod England havde han et par Puma v. 1.06 på fødderne, og det var et så interessant og overraskende støvlevalg, at det skulle med i støvlespotten. Interessant at se, at han holder fast i den Velocity-støvle, selv efter at den hurtige Evospeed 1.2 er landet.

Gianluigi Buffon (Italien) Puma King Hvid/Rød En mand der også trofast holder fast i Puma er Gianluigi Buffon, der er fast inventar mellem stængerne for Italien. Inden sæsonen valgte han at skifte sine Puma Powercat ud med Puma King, som han havde på i Italiens sejr over Bulgarien.

Martin Fillo (Brentford) Adidas Predator LZ SL Neon/Sort/Rød Nogle spillere er ikke meget for at skifte støvler, og en af dem er Martin Fillo fra Brentford. I weekendens kamp mod Bradford havde han et par Adidas Predator LZ SL på fødderne, og nu hvor det ikke er en støvle, vi så tit ser stjernerne i, så synes vi, at det havde fortjent en plads i denne omgang støvlespot.

Yasuhito Endo (Japan) Umbro Geometra Whiteout Det er også lykkes for Yashuito Endo at få en plads på dette støvlespots-hold. I Japans venskabskamp mod Guatamela spottede vi ham i en Umbro Geometra Whiteout, og det er bestemt heller ikke en støvle, man ser hver dag. Ganske elegant ser den til gengæld ud i aktion, og måske kan Yashuito Endo sprede en trend og få nogle europæiske stjerner med på vognen? Vi hjælper ham i hvert fald gerne hans missionering lidt på vej med opmærksomhed fra denne omgang støvlespots.

Denne omgang støvlespot bød på en hel del stjerner i den blå Adidas Predator LZ II, mens også Nitrocharge og Adidas F50 Adizeros nyeste farver er blevet taget godt imod. Hvad synes du om denne omgang støvlespot? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.