Nike fejrer Ballon d’Or-sejren | Tjek de nye Superfly og Vapor

03.12.2018

Skrevet af Frederik

En vinder af Ballon d'Or 2018 er endelig blevet fundet. Alle de store navne var blandt de nominerede, og endnu engang var det en Mercurial-atlet, der løb med titlen. Nike lancerer derfor, som sædvanligt, et par Ballon d'Or-støvler, der hylder vinderen af prisen - både i Vapor og Superfly. Tjek støvlerne ud her.

Nike Mercurial Vapor & Superfly - Ballon d’Or Limited Edition

De seneste år har vi set Ballon d’Or-vinderne Cristiano Ronaldo og Lionel Messi ikke blot få overrakt det præstigefyldte trofæ efter sejren – men også et par personlige fodboldstøvler i en Ballon d’Or-udgave. Som sædvanligt står Nike derfor også klar med nogle limiterede støvler til årets vinder, som ligesom de seneste år også spiller i Mercurial. Men 2018 er dog lidt mere speciel, da Mercurial-spillere både har vundet Ballon d’Or og ungdommens Ballon d’Or – Kopa-trofæet.

Vidunderbarnet Mbappé tog sejren Kopa-prisen, hvilket også var stærkt forventet efter den sæson, han har haft. Mbappe har allerede en VM-titel og et Golden Boy-trofæ på CV’et trods sine blot 19 – dog snart 20 – år. Der er nok heller ikke mange, der er uenige om, at den talentfulde franskmand nok skal vinde hovedprisen et år – måske endda lige så mange CR7 og Messi? Hvem ved?

Manden, der løb med Ballon d’Or-titlen, og derfor også et par lækre skinnende Nike Mercurial Vapor-støvler er Luka Modrić. Hans præstationer i foråret 2018 og til VM-slutrunden har været enestående, og han spillede en kæmpe rolle i Champions League-triumfen med Real Madrid, hvor han assisterede Bale, Benzema og Ronaldo, mens han var kaptajn for det mindre kroatiske mirakel i Rusland. Modrić vandt også FIFAs The Best tidligere på året og har været på alles læber hele året. Skud ud til Luka for at være spilleren, der endte Ronaldos og Messis dominans, der nåede at vare hele 10 år.

Ligegyldigt, om det blev den rigtige vinder i dine øjne, kan du købe Nikes Ballon d’Or-støvler hos Unisport fra d. 4. december kl. 9. Vi anbefaler dig at være klar og hurtig, da vi taler om en støvle, der helt sikkert vil være rift om i morgen!

Find Ballon d’Or-støvlerne lige her i morgen kl. 9!