I andet afsnit af Nike video-serie England Matters følger vi de to engelske spillere Danny Welbeck og Tom Cleverley, der fortæller om stoltheden ved at trække England-trøjen over hovedet, og drømmen om en stor landsholdskarriere med titler.

Danny Welbeck og Tom Cleverely har været holdkammerater siden de var 12 år gammel, og selvom de nu er henholdsvis 22 år og 24 år gamle, så trækker de to profiler stadig samme trøje over hovedet. Både når de spiller for Manchester United og når de spiller for det engelske landshold. I den nyeste Nike Matters video kommer vi helt tæt på de to spilleres venskab og stolthed over at være blevet holdkammerater også på A-landsholdet.

England Matters er en video-serie som Nike har lanceret frem mod VM i Brasilien, og formålet er at sætte fokus på den helt særlige stolthed, der er på det engelske landshold, og man kommer helt tæt på spillerne og deres tanker. I første afsnit var det Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain og Liverpools Daniel Sturridge, der var hovedpersonerne, men i anden omgang er det United-duo, som der bliver stillet helt skarpt på, og Nike giver et unik indblik i de to profilers tanker.

En stor del af videoen handler om den helt særlige venskabskamp, som England spillede mod Skotland i august, og hvor Rickie Lambert sikrede England en 3-2 sejr, efter at først Theo Walcott og herefter Danny Welbeck havde scoret for England. Selvom det blot var en venskabskamp, og det endnu ikke gælder i Brasilien, så fornemmer stadig den særlige stemning som er på det engelske landshold og ikke mindst den ære, det er, at stå i spillertunnelen iført en engelsk landsholdstrøje.

Endnu har Tom Cleverley og Danny Welbeck mange landskampe til gode i karrieren, og særligt Tom Cleverley fortæller om den inspiration han får fra spillere som Ashley Cole, der for nyligt rundede 100 landskampe. Selvom man kunne fristes til at tro at professionelle hurtigt ser landskampe som en rutinesag, så virker det til, at både Danny Welbeck og Tom Cleverley har en enorm stolthed, når de trækker landsholdsdragten over hovedet og får lov at repræsentere England.

Det er ganske interessant at følge Englands forberedelser til VM i Brasilien, og det bliver mindst ligeså spændende at følge holdet, når slutrunden bliver sparket i gang. Der er mange talentfulde unge spillere på holdet, og spørgsmålet er om, talentet kan bære England helt til tops for første gang siden 1966. Først kræver det dog fuld koncentration, når VM-kvalifikaionskampen mod Moldova bliver sparket i gang klokken 21.

I andet afsnit af serien 'England Matters' følger vi Dannye Welbeck og Tom Cleverley, der som holdkammerater og gode venner kæmper for at bringe England helt til tops igen. Hvad synes du om videoen? Og tror du, at England kan blande sig i topstriden til VM til sommer? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.