Unisports Julekalender: Vind 1 års forbrug af fodboldstøvler

30.11.2018

Skrevet af Frederik

Julen er endelig her - og det betyder, at du kan forvente at få fingrene i netop de fodboldstøvler, du render rundt på banen og ønsker dig. Men du kan også deltage i vores julekalender og måske bare vinde dine drømmestøvler i stedet. Læs mere lige her.

VIND med Unisports Julekalender

Unisport er mere end klar til at fejre julen. For at hjælpe dig med at komme i julestemning giver vi dig mulighed for at vinde fede præmier i vores daglige julekalender. Førstepladsen vinder et helt års forbrug af fodboldstøvler - dvs. et par AG (til kunstgræs), et par FG (til almindeligt græs) og et par IC (til indendørsbanerne). Det eneste, du skal gøre, er at svare på vores spørgsmål i julekalenderen, og så er du automatisk med i konkurrencen, hvis du svarer rigtigt. Og psssst.... Husk, at jo flere gange i december du åbner en låge og svarer rigtigt på spørgsmålet, des flere lodder har du i puljen om at vinde hovedpræmien.

VIND 1 ÅRS FORBRUG AF FODBOLDSTØVLER LIGE HER.

Hold øje med vores Juleshop

Vi har en masse fede tilbud til dig op til, så du kan finde den perfekte ting, du ønsker dig, eller finde den bedste gave. Vi holder dig opdateret på de sociale medier, men hvis du ikke vil misse de bedste julegaver, inden det er for sent, har vi lige nu PLAYR, den nye Tiempo-colourway og den populære Nike Snood som nogle af årets fedeste gaver.

Tjek vores Juleshop lige her.